Näin haet lainaa

Euro24 Kulutusluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti netistä. Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Täytä luottohakemus huolellisesti ja varmista, että olet vastannut jokaiseen hakemuskohtaan. Huolellinen täyttäminen nopeuttaa hakemuksen käsittelyä ja luottopäätöksen tekemistä. Luottopäätöksen tueksi voimme pyytää sinua toimittamaan tositteen ilmoittamistasi tuloista. Tulojen vahvistaminen onnistuu vaivattomasti esimerkiksi lähettämällä kännykällä otettu kuva viimeisimmästä palkkakuitistasi ja vie vain muutaman minuutin.

Luottohakemukset käsitellään asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 8-22, la 10-20, su 10-18). Luottopäätöksen saat saman päivän aikana tekstiviestitse päivästä riippumatta ja laina maksetaan tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi.

Pikalaina

Euro24 Kulutusluotto on pikalaina, joka sopii arjen yllättäviin menoihin ja pienempiin tai suurempiin kertahankintoihin. Kulutusluottomme ei edellytä vakuuksia ja antaa mahdollisuuden rahoittaa menot juuri silloin kun sitä tarvitset. Oli kyseessä sitten yllättävä pakollinen meno tai arkea piristävä matka, saat jopa 5000 euron luoton käyttöösi vielä saman päivän aikana. Lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä vaadi kuin verkkopankkitunnukset ja muutaman minuutin hakemuksen huolellista täyttöä varten. Kulutusluotto on loistava vaihtoehto silloin, kun yllättävä meno tulee ennen seuraavaa palkkapäivää, sillä kulutusluoton maksuaika on 30 päivää.

Haluatko jaksottaa lainan takaisinmaksun pienempiin kuukausieriin ja pidemmälle ajalle? Tarjoamme myös vapaaehtoista osamaksusopimusta, jossa lyhennät lainaasi ennalta sovitun ajan kuukausittain vähintään minimilyhennyksen verran.

Hyvän taloudenpidon perusteita on tulojen ja menojen suunnitteleminen pitkällä aikavälillä. On kuitenkin täysin normaalia, että esimerkiksi kuun lopussa syntyvä äkillinen meno tekee loven lompakkoon. Tällaisissa tapauksissa pikalaina auttaa selviämään äkillisen kulun realisoitumisesta. Kulutusluottomme lyhennys tapahtuu 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta. Tarjoamme myös osamaksusopimusta, mikäli haluat jakaa takaisinmaksuerät pidemmälle ajalle ja pienempiin eriin. Lyhensit sitten lainasi kerralla pois tai osamaksuerin, lyhennys tapahtuu ennalta määritellyllä aikataululla, joten pystyt suunnittelemaan taloutesi menot myös luoton lyhennyksineen tarkasti etukäteen.

Osamaksusopimus

Euro24 tarjoaa Kulutusluotolleen myös pidempää maksuaikaa osamaksusopimuksella. Osamaksusopimuksella lyhennät Kulutusluottoasi kuukausittain pienemmissä erissä ennalta sovitun ajan. Osamaksu on hyvä vaihtoehto, kun halutaan tehdä hieman suurempi kertaostos, mutta tarvitaan maksuaikaa.

Lyhennät luottoasi kuukausittain ennalta sovitulla minimilyhennyserällä ja voit maksaa luottosi takaisin ennenaikaisesti milloin tahansa ilman lisäkuluja. Minimilyhennyserä kuukaudessa on 4,74 % avoimesta olevasta luotosta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Voit tehdä kuukausierien lisäksi myös ylimääräisiä lyhennyksiä silloin kun haluat. Ylimääräisillä lyhennyksillä pienennät tulevaa kuukausierää.

Voit valita maksutavaksi osamaksun jo heti hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi tai milloin tahansa ennen luottosi erääntymistä. Ensimmäinen luoton lyhennyserä erääntyy maksettavaksi 30 päivää luoton myöntämisestä ja tämän jälkeen aina kuukauden välein.

Milloin lainaa kannattaa hakea?

Euro24 Kulutusluotto on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Voit hakea 200 – 5 000 euroa helposti ja nopeasti vain muutamalla klikkauksella, juuri silloin kun sinulle sopii. Maksat luottosi takaisin kerralla 30 päivän kuluttua luoton myöntämisestä tai osamaksusopimuksella kuukausittain pienemmissä erissä.

Kulutusluotto on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Saat kulutusluoton heti käyttöösi hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi ja laina maksetaan tilillesi heti. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja.

HAE NYT!

Tarjoamme luottoa 24 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Edellytämme hakijalta puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja. Luottopäätöksessä otetaan huomioon asiakkaan tiedot kokonaisuudessaan, jolloin kulutusluotto myös työttömälle voi olla mahdollinen. Hakijan tiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä.

 

Milloin lainaa ei kannata hakea?

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa miettiä, että varmasti pystyt hoitamaan lainan ja sen kulut. Mieti, onko oma taloutesi sellainen, että voit ottaa lainaa 200-5 000 euroa. Kulutusluoton maksat takaisin kerrallaan 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta tai voit myös jakaa maksut pienempiin kuukausieriin pidemmälle ajalle osamaksusopimuksellamme.

Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen.

 

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Nopea ja huoleton kulutusluotto arjen yllättäviin menoihin ja pienempiin tai suurempiin kertahankintoihin! Hae tarvitsemasi summa 200 ja 5000 euron välillä ja maksat takaisin läpinäkyvän kertalyhennyksen ilman piilokuluja.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Nimellinen vuosikorko 19,92 %
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa

 

HAE NYT!

Rahat nopeasti tilillesi

Tarjoamme Euro24 Kulutusluottoa nopeasti ja helposti vain muutamalla klikkauksella. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, maksamme luoton tilillesi heti. Lainahakemus hyväksytään saman päivän aikana aukioloaikojemme puitteissa.

Maksamme rahat tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi. Mikäli luotto haetaan Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, Säästöpankin, S-Pankin, POP Pankin tai Aktian tilille, hyväksytty luotto on luotonhakijan tilillä reaaliaikaisesti jopa muutamassa minuutissa. Muiden pankkien asiakkailla mahdollisista pankkiongelmista, viikonlopusta tai pyhäpäivistä johtuen rahan siirtyminen luotonottajan tilille voi kestää jopa 1-2 pankkipäivää.

Kustannukset

Kulutusluoton kustannuksena on 19,92 %% nimelliskoron lisäksi ainoastaan järjestelypalkkio 0-150 euroa eikä muita yllättäviä kuluja! Hakemuksen teko on ilmaista emmekä myöskään veloita luoton avausmaksua. Hinnoittelumme on läpinäkyvä ja jo hakemusta tehdessäsi saat tietoosi hakemaasi lainasummaa vastaavan takaisinmaksuerän.

Takaisinmaksu

Kulutusluoton takaisinmaksu on yksinkertaista ja läpinäkyvää. Jo lainahakemusta tehdessäsi ilmoitamme hakemaasi summaa vastaavan kokonaismaksuerän, joka erääntyy maksettavaksi 30 päivän kuluttua lainan myöntämisestä. Mikäli haluat maksaa luottosi takaisin pienemmissä erissä, voit solmia kanssamme myös osamaksusopimuksen. Osamaksusopimuksella lyhennät luottoasi pienemmissä kuukausierissä ennalta sovitun ajan. Osamaksu on hyvä vaihtoehto, kun halutaan tehdä hieman suurempi kertahankinta, mutta tarvitaan maksuaikaa. Lyhensit sitten lainasi kerralla pois tai osamaksuerin, lyhennys tapahtuu ennalta määritellyllä aikataululla, joten pystyt suunnittelemaan taloutesi menot myös luoton lyhennyksineen tarkasti etukäteen.

Kulutusluoton lasku lähetetään 16 päivän kuluttua luoton nostamisesta ja lasku erääntyy maksettavaksi kokonaisuudessaan 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta. Osamaksusopimuksessa ensimmäinen lyhennyserä erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua sopimuksen solmimisesta, kuitenkin aikaisintaan 30 päivää luoton nostamisesta. Voit solmia osamaksusopimuksen milloin tahansa kulutusluoton myöntämisen jälkeen.

Tee nosto Joustoluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 Joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h