Näin haet lainaa

Euro24 Joustoluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti netistä. Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Täytä luottohakemus huolellisesti ja varmista että olet vastannut jokaiseen hakemuskohtaan. Huolellinen täyttäminen nopeuttaa hakemuksen käsittelyä ja luottopäätöksen tekemistä. Luottopäätöksen tueksi voimme pyytää sinua toimittamaan tositteen ilmoittamistasi tuloista. Tulojen vahvistaminen onnistuu vaivattomasti ja vie aikaa vain muutaman minuutin.

Luottohakemukset käsitellään asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa. Luottopäätös ilmoitetaan sinulle tekstiviestillä muutaman minuutin sisällä hakemuksen tekemisestä. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen maksamme lainasumman välittömästi tilillesi.

Tämän jälkeen voit halutessasi tehdä lisänostoja luottotililtäsi 2000 euron luottorajaan asti. Nostoja hyväksytyltä Joustoluotolta maksetaan tilillesi 24/7! Kuluja syntyy vain tekemistäsi nostoista. Emme veloita luottotilin avaamisesta ja voimassaolosta erillisiä kuluja.

Uutena asiakkaana voit tehdä ensimmäisen nostosi ilman nostokuluja! Käytä luottohakemuksessa voimassa olevaa kampanjakoodia ja hyödynnä ensilainatarjous!

Pikalaina

Joustoluotto eroaa perinteisestä pikalainasta edullisemmilla kustannuksillaan. Pienempien kustannusten lisäksi Joustoluotto on myös nimensä mukaisesti pikalainoja joustavampi keino lainata rahaa. Nostojen tekeminen onnistuu kätevästi jopa puhelimella ja asiakas voi nostaa tarvitsemansa summan juuri silloin kun tarvitsee, ilman erillistä lainahakemusta. Lainan lyhentäminen tapahtuu kuukausierissä.

Joustoluotto

Euro24 tarjoaa pikalainojen tilalle Joustoluottoa. Yhdellä lainahakemuksella saat käyttöösi heti 2000 euron lainalimiitin. Lainalimiittiä voit käyttää milloin vain, ja nostoja teet kätevästi Euro24 Onlinesta, mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä. Joustoluotto toimii missä vain ja kulkee mukanasi siellä missä sinäkin, kätevästi mobiilissa! Ensimmäisen 100 euron noston jälkeen voit tehdä nostoja valitsemasi summan verran saldosi puitteissa niin usein kuin haluat. Joustoluoton etuna on, ettei sinun tarvitse nostaa kerralla koko lainaa tilillesi. Luoton tarjoama jousto tekee siitä sopivan jokaiselle ja jokaiseen tarpeeseen. Nostoja ei voi tehdä, mikäli olet käyttänyt jo koko nostovarasi. Silloin luottoa tulee lyhentää laskun mukaisesti tai ylimääräisiä suorituksia tehden, jotta voit taas tehdä uusia nostoja.

Milloin lainaa kannattaa hakea?

Euro24 joustoluotto on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Voit nostaa 2000 euron lainalimiitiltäsi rahaa heti tilille juuri sen verran kuin tarvitset. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen enintään 1000 euron nostosi täysin ilman nostokuluja. Joustoluottoa maksat takaisin pikalainaa joustavammin. Voit lyhentää lainaa kuukausittain tai maksaa koko luoton kerralla, sinä päätät. Joustoluotto on aina käytettävissäsi ja uusia nostoja on mahdollista tehdä koska vain, nostovaran mukaan. Mikäli olet nostanut koko 2000 euron lainan kerralla, nostovaraa tulee takaisin käyttöösi taas lainanlyhennysten jälkeen.

HAE NYT!

Joustoluotto on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Joustoluoton saat heti käyttöösi ja laina maksetaan heti tilille. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja. Maksat aina vain siitä, minkä olet lainannut. Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, ei joustoluotto aiheuta sinulle kuluja ollenkaan! Voit pitää sitä siis vararahastona ja käyttää silloin kun tarvitset sitä. Sinun ei tarvitset hakea aina uutta pikalainaa tai luottoa, voit tehdä nostoja sinulle myönnetyltä joustoluotolta koska vain! Nostovarasi näet suoraan Euro24 Onlinesta ja voit nostaa sieltä rahaa heti tilille. Joustoluotto onkin edullisempi ja kätevämpi laina paikkaamaan tilapäistä rahantarvetta.

Tarjoamme luottoa 21 vuotta täyttäneille suomen kansalaisille. Edellytämme hakijalta puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja. Luottopäätöksessä otetaan huomioon asiakkaan tiedot kokonaisuudessaan, jolloin joustoluotto myös työttömälle voi olla mahdollinen. Hakijan tiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä.

Milloin lainaa ei kannata hakea?

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa miettiä, että varmasti pystyt hoitamaan lainan ja sen kulut. Mieti, onko oma taloutesi sellainen, että voit ottaa lainaa 2000 euroa. Joustoluottoa lyhennät kuukausittain takaisin vähintään 20 % avoimesta saldostasi. Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, sinulle ei aiheudu mitään kuluja. Emme laskuta kuukausittain tilinhoitomaksuja tai muita kuukausikuluja.

Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen. Ensimmäisen noston maksamme tilillesi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Jatkossa voit tehdä nostoja joustoluotoltasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, milloin tahansa.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

HAE NYT!

Rahat nopeasti tilillesi

Joustoluoton avaamisen jälkeen voit valita Euro24 Onlinessa käyttöösi maksuttoman Siirto-palvelun. Otettuasi Siirron käyttöösi, hakemasi vakuudeton laina siirtyy tilillesi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa muutamassa minuutissa. Luoton nostamisen edellytyksenä on kuitenkin, että hakemasi luotto on 2000 euron kokonaissaldon sisällä, ja että tilisi on käytettävissä. Mikäli sinulla ei ole vielä Siirto-palvelu käytössä tai koko palvelu on sinulle tuntematon, suosittelemme ottamaan aiheesta selvää Siirto.fi -sivuilta. Pähkinänkuoressa kyseessä on reaaliaikaisen rahansiirtämisen mahdollistava palvelu.

Ilman Siirtoa hyväksytyt nostot siirretään asiakkaan tilille muutamassa minuutissa. Mikäli luotto haetaan Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, Säästöpankin, POP Pankin tai Aktian tilille, hyväksytty luotto on luotonhakijan tilillä reaaliaikaisesti jopa muutamassa minuutissa. S-Pankin ja muiden pankkien asiakkailla, mahdollisista pankkiongelmista, viikonlopusta tai pyhäpäivistä johtuen rahan siirtyminen luotonottajan tilille voi kestää jopa 1-2 pankkipäivää.

Kustannukset

Luoton nostoprovisio on 14,9%, mutta käyttämällä kampanjakoodia KESÄ19 saavat uudet asiakkaat joustolainan ensimmäisen noston nostokuluttomasti. Kuukausikorkomme on vain 9,9% ja siksi meillä onkin tarjolla edullisin joustoluotto. Palvelumme käyttö ei maksa mitään, jos et nosta luotto tilille. Näin ollen tilin ylläpitokustannuksia ei ole lainkaan!

Takaisinmaksu

Joustoluotto maksetaan takaisin kuukausittaisella laskulla. Ensimmäinen lasku lähetetään 30 päivää ensimmäisestä nostosta, minkä jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain. Kuukausittainen minimisuoritus on 20% koko avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Nettisivuiltamme löytyy kätevä Euro24 Online, josta näet ajantasaisen saldosi korkoineen päivittäin. Mikäli haluat tehdä ylimääräisen suorituksen, voit käyttää edellisin laskun maksutietoja. Maksutiedot saat myös asiakaspalvelustamme. Onlinesta näet myös jäljellä olevan nostovarasi, joten voit tehdä juuri niin suuria nostoja, kuin nostovarallasi on jäljellä.

Mikäli sinulla on erääntyneitä laskuja, et voi tehdä nostoja ennen kuin kyseiset laskut ovat maksettuna. Kun olet maksanut koko luottosi takaisin, sinulle ei enää kerry kuluja.

 

Tee nosto joustoluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 Joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Avaa 2000 € joustoluotto!

Euro24-luottotili on 2000 € luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä.
Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja kun luottoa ei ole avoimena. Maksat vain käytöstä.

Ensimmäinen kuukausierä 100 €
Ensimmäinen eräpäivä

Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Luottoraja 2000 € • Kuukausikorko 9,9 % • Nostoprovisio 14,9 % • Luoton nimelliskorko: 118,8 % • Todellinen vuosikorko min. 175,76 %, max. 326,35 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena • Esimerkki lainasta kaikkine kustannuksineen: 2000 € luoton kokonaiskustannus 4 027,26 € kun asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. 2000 € lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 326,35 %. • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 22 kk käyttäen minimilyhennystä • Lainan takaisinmaksuaika: 3–22 kk

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe8-22
la10-20
su10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h