Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton luotto, joka antaa hakijalle mahdollisuuden rahoittaa menot juuri silloin kun sitä tarvitset. Oli kyseessä sitten yllättävä pakollinen meno tai arkea piristävä matka, saat jopa 5000 euron luoton käyttöösi jopa saman päivän aikana. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta luottoprosessi on mahdollisimman nopea.

Hyvän taloudenpidon perusteita on tulojen ja menojen suunnitteleminen pitkällä aikavälillä. On kuitenkin täysin normaalia, että esimerkiksi kuun lopussa syntyvä äkillinen meno tekee loven lompakkoon. Tällaisissa tapauksissa kulutusluotto auttaa selviämään äkillisen kulun realisoitumisesta. Kulutusluottomme lyhennys tapahtuu 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta. Tarjoamme myös osamaksusopimusta henkilökohtaisella hinnoittelulla, mikäli haluat jakaa takaisinmaksuerät pidemmälle ajalle ja pienempiin eriin. Lyhensit sitten lainasi kerralla pois tai osamaksuerin, lyhennys tapahtuu ennalta määritellyllä aikataululla, joten pystyt suunnittelemaan taloutesi menot myös luoton lyhennyksineen tarkasti etukäteen.

Hae kulutusluottoa

Kulutusluottoa voit hakea missä vain ja milloin vain. Lainapalvelumme on aina avoinna ja lainapäätöksen saat vielä saman päivän aikana hakemuksen lähettämisen jälkeen aukioloaikojemme puitteissa. Vakuudeton kulutusluotto maksetaan heti tilillesi hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi. Tarjoamme kulutusluottoa 200 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Keskittämällä luotonhakemisen yhteen, kaikki menot kattavaan kulutusluottoon, yksittäisten eri firmoilta haettujen pienten vippien sijaan, pysyt paremmin perillä luottosi määrästä.

Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Emme edellytä erilaisten dokumenttien lähettämistä ennen lainahakemuksen tekoa, mutta joissain tapauksissa saatamme pyytää lähettämään esimerkiksi kännykällä otetun kuvan viimeisimmästä palkkatositteestasi tai muusta tulon lähteestä lainahakemuksen tueksi. Täyttämällä kaikki lainahakemuksen kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia hakemuksen kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen. Lainanmyöntämisen ehtona on vähintään 24 vuoden ikä, säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Jokainen lainahakemus kuitenkin käsitellään hakemuskohtaisesti, joten myös työtön voi hakea lainaa ja mahdollisesti saada lainaa.

Edullinen ja turvallinen kulutusluotto

Kulutusluoton kokonaissaldo on läpinäkyvästi jatkuvasti tarkastettavissa Euro24 Onlinesta, joten tiedät tarkalleen luottosi kokonaissaldon. Odotusmusiikin kuunteleminen puhelimitse on siis menneisyyttä, sillä ajantasaisen saldon saat tietoosi mihin aikaan tahansa vuorokaudessa ja missä tahansa. Kulutusluottojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä, joten kulutusluoton korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suureksi. Lisäksi kulutusluottoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan lailla säädettyä hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma, että kiskurikorkoja ei peritä.

Kulutusluotot ja pikavipit saattavat kuulostaa huonolta ratkaisulta niiden luonnettaan huonomman maineen vuoksi. Kulutusluottoa hakiessa on tärkeää suhteuttaa haettu lainamäärä sekä omaan tarpeeseen että maksukykyyn. Luotontarjoajana haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin myöntämällä lainaa sitä tarvitseville. Liian suuri laina, jonka takaisinmaksuun hakija ei pysty sitoutumaan on kuitenkin huono ratkaisu kaikkien osapuolten kannalta. Siksi on syytä miettiä tarkkaan se lainan määrä, johon pystyy sitoutumaan. Kulutusluottoa tai muuta lainaa ei kannata hakea, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Nimellinen vuosikorko 19,92 %
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h

Laskutus

OK Laskutus

euro24@oklaskutus.fi

Puh: 030 603 5777 (ark. klo 8 – 16)

(Hinta pvm/mpm)