Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton luotto, joka antaa hakijalle mahdollisuuden rahoittaa menot juuri silloin kun sitä tarvitset. Oli kyseessä sitten yllättävä pakollinen meno tai arkea piristävä matka, saat jopa 2000 euron luoton käyttöösi muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta luottoprosessi on mahdollisimman nopea.

Hyvän taloudenpidon perusteita on tulojen ja menojen suunnitteleminen pitkällä aikavälillä. On kuitenkin täysin normaalia, että esimerkiksi kuun lopussa syntyvä äkillinen meno tekee loven lompakkoon. Tällaisissa tapauksissa kulutusluotto auttaa selviämään äkillisen kulun realisoitumisesta. Kulutusluoton lyhennys tapahtuu ennalta määritetyllä aikataululla, joten pystyt suunnittelemaan taloutesi menot myös luoton lyhennyksineen tarkasti etukäteen.

Hae kulutusluottoa

Kulutusluottoa voit hakea missä vain ja milloin vain. Lainapalvelumme on aina avoinna ja lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen lähettämisen jälkeen. Vakuudeton kulutusluotto maksetaan heti tilillesi tai mikäli haluat nostaa vain osan lainasta tilillesi, voit myöhemmin tehdä nostoja kulutusluotolta silloin, kun sinä haluat. Sinun ei siis tarvitse ottaa koko kulutusluottoa heti käyttöösi. Jokaisen takaisinmaksun yhteydessä saat taas kulutuslainaa käyttöösi ja voit tehdä uusia nostoja luotolta ilman, että sinun tarvitsee hakea uutta lainaa useita kertoja. Keskittämällä luotonhakemisen yhteen, kaikki menot kattavaan kulutusluottoon, yksittäisten, eri firmoilta haettujen pienten vippien sijaan, pysyt paremmin perillä luottosi määrästä.

Edullinen ja turvallinen kulutusluotto

Kulutusluoton kokonaissaldo on läpinäkyvästi jatkuvasti tarkastettavissa Euro24 Onlinesta, joten tiedät aina tarkalleen luottosi kokonaissaldon. Odotusmusiikin kuunteleminen puhelimitse on siis menneisyyttä, sillä ajantasaisen saldon saat tietoosi mihin aikaan tahansa vuorokaudessa ja missä tahansa. Käyttöluottojen ja joustoluottojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä, joten kulutusluoton korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suuriksi. Lisäksi kulutusluottoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan lailla säädettyä hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma, että kiskurikorkoja ei peritä.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

HAE NYT!

Tee nosto kulutusluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 kulutusluotto, voit nostaa 2000 euron kulutusluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja kulutusluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Kulutusluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Avaa 2000 € kulutusluotto!

Euro24-luottotili on 2000 € luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä.
Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja kun luottoa ei ole avoimena. Maksat vain käytöstä.

Ensimmäinen kuukausierä 100 €
Ensimmäinen eräpäivä

Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Luottoraja 2000 € • Kuukausikorko 9,9 % • Nostoprovisio 14,9 % • Luoton nimelliskorko: 118,8 % • Todellinen vuosikorko min. 175,76 %, max. 326,35 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena • Esimerkki lainasta kaikkine kustannuksineen: 2000 € luoton kokonaiskustannus 4 027,26 € kun asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. 2000 € lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 326,35 %. • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 22 kk käyttäen minimilyhennystä • Lainan takaisinmaksuaika: 3–22 kk

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe8-22
la10-20
su10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h