Lainaa heti tilille 100-2000 euroa

Tarvitsetko lainaa heti tilille yllättävien tai suunniteltujen menojen varalle? Euro24 tarjoaa jopa 2000 euron luottoa helposti ja nopeasti. Tee hakemus kätevästi netissä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen hetken kuluttua aukioloaikojemme puitteissa. Lainapalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä joten voit hakea lainaa meiltä missä ja milloin vain. Kirjautumiseen tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi maksamme rahat tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Euro24 myöntää vakuudetonta luottoa eli lainaa hakiessa et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainasi vakuudeksi. Lainaa saa vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa sekä pankkitili ja verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Täyttämällä huolellisesti kaikki lainahakemuksen kohdat varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa.

HAE LAINAA

Voit hakea Euro24 joustoluottoa missä vain ja milloin vain. Lainapalvelumme on aina avoinna ja lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen lähettämisen jälkeen aukioloaikojemme puitteissa. Lainahakemuksen käsittely on nopeaa ja luottamuksellista. Myönnämme juuri sinulle sopivaa kulutusluottoa, sillä emme kysele luoton käyttötarkoituksesta. Lainan saa tililleen heti hyväksytyn luottopäätöksen saatuaan tai mikäli haluat nostaa vain osan lainasta tilillesi, voit myöhemmin tehdä nostoja kulutusluotolta silloin, kun sinä haluat. Halusit sitten 100 euron tai 1000 euron lainaa, sinun ei siis tarvitse ottaa koko kulutusluottoa heti käyttöösi. Jokaisen takaisinmaksun yhteydessä saat taas kulutuslainaa käyttöösi ja voit tehdä uusia nostoja luotolta ilman, että sinun tarvitsee hakea uutta lainaa useita kertoja. Keskittämällä luotonhakemisen yhteen, kaikki menot kattavaan kulutusluottoon, yksittäisten, eri firmoilta haettujen pienten vippien sijaan, pysyt paremmin perillä luottosi määrästä.

Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Emme edellytä erilaisten dokumenttien lähettämistä ennen lainahakemuksen tekoa, mutta joissain tapauksissa saatamme pyytää lähettämään esimerkiksi kännykällä otetun kuvan viimeisimmästä palkkatositteestasi tai muusta tulon lähteestä lainahakemuksen tueksi. Täyttämällä kaikki lainahakemuksen kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia hakemuksen kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen. Lainanmyöntämisen ehtona on vähintään 24 vuoden ikä, säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Jokainen lainahakemus kuitenkin käsitellään hakemuskohtaisesti, joten myös työtön voi hakea lainaa ja mahdollisesti saada lainaa.

Huoletonta Joustoluottoa

Lainamuotoja on monia, mutta kun haluat lainaa heti tilille, pikavippi tai kulutusluotto mahdollistavat sen. Pikavippi heti tilille vai joustava kulutusluotto? Euro24 Joustoluottoa myönnetään jopa 2000 euroon saakka ilman vakuuksia monen kuukauden maksuajalla. Joustoluotto on helppo ja nopea laina äkilliseen rahantarpeeseen. Joustoluottoa myönnetään kerrallaan 2000 euron limiittiin saakka eli tarvitsit sitten lainaa 500 euroa tai 1500 euroa kerrallaan, voit itse määritellä nostosi suuruuden ja kuinka monta kertaa ja milloin teet nostoja. Joustoluottoa lyhennät kuukausittain vähintään minimilyhennyksen verran. Pienempien kuukausierien ansiosta sinulle jää rahaa myös muuhun elämiseen ja pystyt suunnittelemaan ennalta kuukausibudjettiasi.

Kustannukset

Hakemuksen teko on ilmaista emmekä myöskään veloita luoton avausmaksua tai laskutuskulua. Kuukausittainen minimilyhennys on 20% avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Hinnoittelumme on läpinäkyvää eikä sisällä kuukausikoron ja nostokulun lisäksi ylimääräisiä piilokuluja!

Kuukausittaiset lyhennykset vähentävät avointa saldoasi ja näin joustolimiittisi nostovaraa vapautuu käyttöön, jolloin voit tehdä uusia nostoja. Kulutusluoton kuukausikorko on 9,9 % ja nostokulu 14,9 %. Näin kulutusluoton todellinen vuosikorko määräytyy luottosumman sekä luottoajan perusteella. Lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa kuluttajansuojalain mukaista korkoprosenttia, joka saadaan laskemalla luottokustannukset vuosikorkona luoton määrälle lyhennykset huomioon ottaen.

Maksa vain käytöstä

Maksat aina vain siitä, minkä olet lainannut. Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, ei joustoluotto aiheuta sinulle kuluja ollenkaan! Sekä hakemuksen että sopimuksen teko on ilmaista Lainan takaisinmaksu pienentää avointa saldoasi ja sitä mukaa luottosi nostovara kasvaa ja voit tehdä uusia nostoja, kun rahantarve yllättää. Voit pitää sitä siis vararahastona ja käyttää silloin kun sitä tarvitset. Joustoluotto on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja.

Sinun ei tarvitse hakea aina uutta pikalainaa tai luottoa, voit tehdä nostoja sinulle jo myönnetyltä joustoluotolta koska vain! Nostovarasi näet suoraan Euro24 Onlinesta ja voit nostaa sieltä rahaa heti tilille.

Joustoa elämään

Kulutusluottoja haetaan moniin eri käyttötarkoituksiin. Lähes jokainen meistä joutuu aika ajoin miettimään erilaisia rahoitusratkaisuja elämän rahoittamiseksi. 2000 euroa on jo suuri rahasumma, jolla voit rahoittaa arjen suurempiakin hankintoja kuten pesukoneen oston, remontin tai autolainan. Arjen pienten ja suurten hankintojen lisäksi kuukausittaiset kulut saattavat joissain tilanteissa kasvaa kuun lopussa liian suuriksi ja kulutusluoton avulla voit paikata hetkellisen loven budjetissasi. Pakollisten menojen rahoittaminen tulee ensimmäisenä, mutta kulutusluotolla voit myös jakaa esimerkiksi lomamatkan kulut useammalle kuukaudelle ja toteuttaa kauan odotetun irtioton arjesta. Kulutusluotto sopii myös muiden unelmien toteuttamiseen tai vaikkapa hemmotteluviikonloppuun ja hyvään ravintolaillalliseen.

Pikalainojen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana niiden nopeuden ja helppouden vuoksi. Pikalainojen hakeminen on helppoa ja nopeaa omalta kotisohvalta käsin ja luotonmyöntämisprosessi on ketterää. Sinun ei tarvitse eritellä hakemasi luoton käyttötarkoitusta meille. Usein rahan tarve yllättää nopeasti ja rahat tarvitsee tilille heti eikä viikon päästä. Nopea haku- sekä hakemuksenkäsittelyprosessi ei kuitenkaan tarkoita huolimatonta luotonmyöntöä. Viimeisimmästä lakimuutoksesta lähtien vuonna 2013 luotonantajien on ollut pakko selvittää luotonhakijan tausta vakavaraisuutta myöten. Tämä palvelee sekä luotonhakijoita että luotonmyöntäjiä, kun luotonhakija ei päädy ikävään maksukyvyttömyyteen ja luotonmyöntäjä saa varmemmin omansa takaisin. Euro24 noudattaa aina vastuullista ja hyvää luotonantotapaa emmekä näin ollen myönnä lainaa henkilöille, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa. Järjestelmämme suorittaa automaattisen maksukykyarvion ja jokainen hakemus käsitellään lainakäsittelijöiden toimesta ennen luottopäätöstä ja rahan maksamista tilille.

 

Lainan takaisinmaksu

Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain minimilyhennyksen verran. Kuukausittain minimilyhennys on 20 % avoimesta saldosta eli euromääräinen kuukausieräsi määräytyy lainasummasta riippuen. Ylimääräisiä lyhennyksiä voit tehdä milloin tahansa tai jos haluat, voi lainan maksaa myös kokonaisuudessaan takaisin ennenaikaisesti. Ylimääräiset lyhennykset pienentävät tulevaa kuukausierää. Ennalta määrättyjen lainan kuukausierien avulla pystyt suunnittelemaan budjettiasi eteenpäin ja taloudenhoitosi pysyy hallinnassa. Kuukausittaiset lyhennykset vähentävät avointa saldoasi ja näin joustolimiittisi nostovaraa vapautuu käyttöön, jolloin voit tehdä uusia nostoja. Käyttämättömänä joustoluottotilisi on kuluton.

Kulutusluoton kuukausikorko on 9,9 % ja nostokulu 14,9 %. Näin kulutusluoton KSL:n mukainen todellinen vuosikorko määräytyy luottosumman sekä luottoajan perusteella. Lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa kuluttajansuojalain mukaista korkoprosenttia, joka saadaan laskemalla luottokustannukset vuosikorkona luoton määrälle lyhennykset huomioon ottaen.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

HAE NYT!

Tee nosto kulutusluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 kulutusluotto, voit nostaa 2000 euron kulutusluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja kulutusluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Kulutusluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Avaa 2000 € kulutusluotto!

Euro24-luottotili on 2000 € luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä.
Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja kun luottoa ei ole avoimena. Maksat vain käytöstä.

Ensimmäinen kuukausierä 100 €
Ensimmäinen eräpäivä

Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Luottoraja 2000 € • Kuukausikorko 9,9 % • Nostoprovisio 14,9 % • Luoton nimelliskorko: 118,8 % • Todellinen vuosikorko min. 175,76 %, max. 326,35 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena • Esimerkki lainasta kaikkine kustannuksineen: 2000 € luoton kokonaiskustannus 4 027,26 € kun asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. 2000 € lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 326,35 %. • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 22 kk käyttäen minimilyhennystä • Lainan takaisinmaksuaika: 3–22 kk

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h