Lainaa heti tilille 200 – 5 000 euroa

Tarvitsetko lainaa heti tilille yllättävien tai suunniteltujen menojen varalle? Euro24 tarjoaa jopa 5000 euron luottoa helposti ja nopeasti. Tee hakemus kätevästi netissä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen hetken kuluttua aukioloaikojemme puitteissa. Lainapalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä joten voit hakea lainaa meiltä missä ja milloin vain. Kirjautumiseen tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi maksamme rahat tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Euro24 myöntää vakuudetonta luottoa eli lainaa hakiessa et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainasi vakuudeksi. Lainaa saa vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa sekä pankkitili ja verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Täyttämällä huolellisesti kaikki lainahakemuksen kohdat varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa.

 

Hae lainaa

Voit hakea Euro24 Kultuluottoa missä vain ja milloin vain. Lainapalvelumme on aina avoinna ja lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen lähettämisen jälkeen aukioloaikojemme puitteissa. Lainahakemuksen käsittely on nopeaa ja luottamuksellista. Myönnämme juuri sinulle sopivaa kulutusluottoa, sillä emme kysele luoton käyttötarkoituksesta.

Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Emme edellytä erilaisten dokumenttien lähettämistä ennen lainahakemuksen tekoa, mutta joissain tapauksissa saatamme pyytää lähettämään esimerkiksi kännykällä otetun kuvan viimeisimmästä palkkatositteestasi tai muusta tulon lähteestä lainahakemuksen tueksi. Täyttämällä kaikki lainahakemuksen kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia hakemuksen kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen. Lainanmyöntämisen ehtona on vähintään 24 vuoden ikä, säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Jokainen lainahakemus kuitenkin käsitellään hakemuskohtaisesti, joten myös työtön voi hakea lainaa ja mahdollisesti saada lainaa.

Huoletonta Kulutusluottoa

Lainamuotoja on monia, mutta kun haluat lainaa heti tilille, pikavippi tai kulutusluotto mahdollistavat sen. Pikavippi heti tilille vai joustava kulutusluotto? Euro24 Kulutusluottoa myönnetään jopa 5 000 euroon saakka ilman vakuuksia, johon voit valita vapaaehtoisen osamaksutilin, jolla pystyt lyhentämään lainaa huolettomasti pienillä kuukausierillä. Kulutusluotto on helppo ja nopea laina äkilliseen rahantarpeeseen.

Joustoa elämään

Kulutusluottoja haetaan moniin eri käyttötarkoituksiin. Lähes jokainen meistä joutuu aika ajoin miettimään erilaisia rahoitusratkaisuja elämän rahoittamiseksi. 2000 euroa on jo suuri rahasumma, jolla voit rahoittaa arjen suurempiakin hankintoja kuten pesukoneen oston, remontin tai autolainan. Arjen pienten ja suurten hankintojen lisäksi kuukausittaiset kulut saattavat joissain tilanteissa kasvaa kuun lopussa liian suuriksi ja kulutusluoton avulla voit paikata hetkellisen loven budjetissasi. Pakollisten menojen rahoittaminen tulee ensimmäisenä, mutta kulutusluotolla voit myös jakaa esimerkiksi lomamatkan kulut useammalle kuukaudelle ja toteuttaa kauan odotetun irtioton arjesta. Kulutusluotto sopii myös muiden unelmien toteuttamiseen tai vaikkapa hemmotteluviikonloppuun ja hyvään ravintolaillalliseen.

Pikalainojen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana niiden nopeuden ja helppouden vuoksi. Pikalainojen hakeminen on helppoa ja nopeaa omalta kotisohvalta käsin ja luotonmyöntämisprosessi on ketterää. Sinun ei tarvitse eritellä hakemasi luoton käyttötarkoitusta meille. Usein rahan tarve yllättää nopeasti ja rahat tarvitsee tilille heti eikä viikon päästä. Nopea haku- sekä hakemuksenkäsittelyprosessi ei kuitenkaan tarkoita huolimatonta luotonmyöntöä. Viimeisimmästä lakimuutoksesta lähtien vuonna 2013 luotonantajien on ollut pakko selvittää luotonhakijan tausta vakavaraisuutta myöten. Tämä palvelee sekä luotonhakijoita että luotonmyöntäjiä, kun luotonhakija ei päädy ikävään maksukyvyttömyyteen ja luotonmyöntäjä saa varmemmin omansa takaisin. Euro24 noudattaa aina vastuullista ja hyvää luotonantotapaa emmekä näin ollen myönnä lainaa henkilöille, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa. Järjestelmämme suorittaa automaattisen maksukykyarvion ja jokainen hakemus käsitellään lainakäsittelijöiden toimesta ennen luottopäätöstä ja rahan maksamista tilille.

Kustannukset

Kulutusluoton kustannuksena on 19,92 %% nimelliskoron lisäksi ainoastaan järjestelypalkkio 0,01% / päivä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa, eikä muita yllättäviä kuluja! Hakemuksen teko on ilmaista emmekä myöskään veloita luoton avausmaksua. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja jo hakemusta tehdessäsi saat tietoosi hakemaasi lainasummaa vastaavan takaisinmaksuerän.

Lainan takaisinmaksu

Kulutusluotto erääntyy maksettavaksi 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta. Lasku lähetetään 16 päivää luoton nostamisesta ja se erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua laskun lähettämisestä.

Haluatko maksaa laskusi pienemmissä erissä? Osamaksusopimuksellamme voit jakaa kulutusluottosi pienempiin kuukausieriin. Osamaksusopimuksella lyhennät kulutusluottoasi kuukausittain vähintään minimilyhennyksellä, joka on 4,74% avoimesta luottopääomasta. Maksuaika määräytyy hakemasi luoton mukaan ja ilmoitetaan ennen sopimuksen hyväksymistä.

Nettisivuiltamme löytyy kätevä Euro24 Online, josta näet ajantasaisen saldosi korkoineen päivittäin. Mikäli haluat tehdä ylimääräisen suorituksen, voit käyttää edellisen laskun maksutietoja. Maksutiedot saat myös asiakaspalvelustamme.

 

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Nimellinen vuosikorko 19,92 %
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa

 

HAE NYT!

Tee nosto kulutusluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 kulutusluotto, voit nostaa 2000 euron kulutusluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja kulutusluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Kulutusluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h