Lainaa heti jopa 5 000 euroa

Tarvitsetko lainaa heti tilillesi jopa 5000 euroa? Euro24 tarjoaa vakuudetonta luottoa ilman vakuuksia tai takaajia helposti ja nopeasti äkilliseen rahantarpeeseen. Tarvitsit sitten rahaa auton korjaukseen tai lomamatkaan, tarjoamme joustavaa luottoa hetkessä! Tee hakemus kätevästi netissä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen hetken kuluttua aukioloaikojemme puitteissa. Lainapalvelumme on avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä joten voit hakea meiltä lainaa missä ja milloin vain. Kirjautumiseen tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi maksamme rahat tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Euro24 myöntää joustavaa luottoa vähintään 24-vuotiaalle Suomen kansalaiselle, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa sekä pankkitili ja verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Täyttämällä huolellisesti kaikki lainahakemuksen kohdat varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa.

NÄIN HAET LAINAA

Euro24 Kulutusluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti netistä. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Täytä luottohakemus huolellisesti ja varmista, että olet vastannut jokaiseen hakemuskohtaan. Huolellinen täyttäminen nopeuttaa hakemuksen käsittelyä ja luottopäätöksen tekemistä. Luottopäätöksen tueksi voimme pyytää sinua toimittamaan tositteen ilmoittamistasi tuloista. Tulojen vahvistaminen onnistuu vaivattomasti esimerkiksi lähettämällä kännykällä otettu kuva viimeisimmästä palkkakuitistasi ja vie vain muutaman minuutin.

Luottohakemukset käsitellään asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 8-22, la 10-20, su 10-18). Luottopäätöksen saat muutaman minuutin kuluessa päivästä riippumatta ja laina maksetaan tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi aukioloaikojemme puitteissa. Asiakaspalvelumme huolehtii laina-aikasi sujuvuudesta ja palvelee mielellään kaikissa laina-asioissa ystävällisesti ja nopeasti.

Lainan saa vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa ja vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Luottopäätöksessä otetaan kuitenkin huomioon asiakkaan tiedot kokonaisuudessaan, jolloin myös työttömällä voi olla mahdollisuus saada lainaa.

HAE NYT!

Joustavaa lainaa

Euro24 Kulutusluotto on 200 – 5 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto tilapäiseen rahantarpeeseen. Oli kyse sitten autonkorjauksesta tai lomamatkasta, kulutusluotto sopii arjen yllättäviin menoihin ja saat rahat tilillesi helposti ja nopeasti. Älä anna tilapäisen rahanpuutteen häiritä elämääsi, kun sinulla on mahdollisuus ottaa kertaluotto ja maksaa rahat takaisin seuraavana palkkapäivänä!

Euro24 Kulutusluoton hinnoittelu on yksinkertainen ja läpinäkyvä. Veloitamme luotosta järjestelypalkkion lisäksi 19,92 % nimelliskoron emmekä muita ylimääräisiä kuluja! Kulutusluotto erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi 30 päivän kuluttua, jonka jälkeen luottosopimus purkautuu. Hakiessasi luottoa kerromme Sinulle valitsemasi luottosumman mukaisen takaisinmaksuerän ja sinun ei tarvitse olla huolissasi tai epävarma luottosi kokonaiskustannuksista.

 

Lainaa saatu netistä tai yksityiseltä henkilöltä

Korkolakimuutoksen myötä olemme alentaneet Kulutusluottomme nimelliskoron 19,92 % prosenttiin. Euro24 Kulutusluotto on taatusti edullinen ja turvallinen laina.

Kulutusluottojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä ja syyskuussa 2019 kiristyneen korkolakimuutoksen myötä rahoitusta on tarjolla yhä edullisemmin ja kulutusluoton korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suuriksi. Lisäksi kulutusluottoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan lailla säädettyä hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma, että kiskurikorkoja ei peritä.

Lainan takaisinmaksu

Haluatko maksaa lainasi pienemmissä erissä? Tarjoamme myös vapaaehtoista osamaksusopimusta, jonka avulla voit jakaa Euro24 Kertaluottosi pienempiin kuukausieriin. Lyhennät luottoasi kuukausittain ennalta sovitulla minimilyhennyserällä ja voit maksaa luottosi takaisin ennenaikaisesti milloin tahansa ilman lisäkuluja. Minimilyhennyserä kuukaudessa on 4,74 % avoimesta luotosta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Voit tehdä kuukausierien lisäksi myös ylimääräisiä lyhennyksiä silloin kun haluat. Ylimääräisillä lyhennyksillä pienennät tulevaa kuukausierää. Online-palvelusta pääset helposti tarkastamaan luottosi tilanteen reaaliaikaisesti milloin haluat.

Voit valita maksutavaksi osamaksun jo heti hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi tai milloin tahansa ennen luottosi erääntymistä. Ensimmäinen luoton lyhennyserä erääntyy maksettavaksi 30 päivää luoton myöntämisestä ja tämän jälkeen aina kuukauden välein.

 

Lainaa jopa 5 000 euroa ilman vakuuksia

Voit hakea Euro24 Kulutusluottoa 200 eurosta jopa 5000 euroon saakka. 5 000  euron kulutusluotolla voit rahoittaa isommankin kertahankinnan tai yllättävän menon. Euro24 myöntää kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia.

Elämäntilanteesta riippumatta jokaiselle meistä tulee aika ajoin tilanne, kun kukkaron nyörien kiristämisestä huolimatta rahat eivät riitä. Kulutusluotto mahdollistaa selviytymisen esimerkiksi yllättävästä laskusta tai pesukoneen rikkoutumisesta. Kulutusluotto on nimensäkin mukaisesti tarkoitettu kuluttamiseen ja se voi mahdollistaa myös irtioton arjesta esimerkiksi lomamatkan muodossa.

Kenelle kulutusluotto sopii?

Nopeaa lainaa haetaan tietenkin silloin, kun rahan tarve on suurin. Elämäntilanteesta riippumatta jokaiselle meistä tulee aika ajoin tilanne, kun kukkaron nyörien kiristämisestä huolimatta rahat eivät riitä. Pikalaina mahdollistaa esimerkiksi opiskelijalle kalliiden oppikirjojen hankinnan tai muihin opiskeluihin liittyvien kulujen kattamisen. Pikalainan tarve on suuri myös silloin, kun ei ole osannut varautua yllättäviin laskuihin tai muihin tapahtumiin, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Jos omat tulot eivät juuri sillä hetkellä riitä, pikalaina mahdollistaa laskun maksamisen ajallaan.

Ennen lainan hakemista tulee miettiä tarkkaan onko rahan tarve todellinen eli voitko mahdollisesti jättää esimerkiksi jonkin hankinnan tekemättä, jota varten olit pikalainaa hakemassa. Tämän lisäksi on tärkeää olla kartalla omasta budjetistaan ja kuukausikuluistaan ja pohtia, onko omissa kuukausikuluissa rahareikiä, joita voisi karsia tai pienentää. Oma taloudenhallinta pysyy usein hanskassa paljon paremmin, kun kirjaa ylös tulot sekä menot ja näin tietää mihin on varaa ja mihin ei. Budjetin voi yksinkertaisesti laatia esimerkiksi kynällä ja paperilla tai kätevästi esimerkiksi Excel-taulukkoa hyödyntäen. Ensin kannattaa merkitä ylös omat tulot ja sen jälkeen tehdä laskelma välttämättömistä menoista ja laskuista. Suurin menoerä on usein asumiskustannukset kuten vuokra tai lainanlyhennys. Budjetoinnin avulla tiedät tarkalleen taloudellisen tilanteesi kaikkina hetkinä ja tiedät, onko sinulla kertynyt jo vararahastoa yllättäviä menoa varten vai onko esimerkiksi kulutusluoton hakeminen aiheellista. Budjetoinnin avulla saat myös mielenrauhan eikä rahasta tarvitse stressata tai arvuutella mihin rahat riittävät.

Seuraa tarkkaan omaa rahankäyttöäsi

Pikalainojen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana niiden nopeuden ja helppouden vuoksi. Pikalainojen hakeminen on helppoa ja nopeaa omalta kotisohvalta käsin ja luotonmyöntämisprosessi on ketterää. Sinun ei tarvitse eritellä hakemasi luoton käyttötarkoitusta meille. Usein rahan tarve yllättää nopeasti ja rahat tarvitsee tilille 15 minuutin eikä viikon päästä. Nopea haku- sekä hakemuksenkäsittelyprosessi ei kuitenkaan tarkoita huolimatonta luotonmyöntöä. Viimeisimmästä lakimuutoksesta lähtien vuonna 2013 luotonantajien on ollut pakko selvittää luotonhakijan tausta vakavaraisuutta myöten. Tämä palvelee sekä luotonhakijoita että luotonmyöntäjiä, kun luotonhakija ei päädy ikävään maksukyvyttömyyteen ja luotonmyöntäjä saa varmemmin omansa takaisin. Euro24 noudattaa aina vastuullista ja hyvää luotonantotapaa emmekä näin ollen myönnä lainaa henkilöille, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa. Järjestelmämme suorittaa automaattisen maksukykyarvion ja jokainen hakemus käsitellään lainakäsittelijöiden toimesta ennen luottopäätöstä ja rahan maksamista tilille.

Milloin lainaa kannattaa hakea?

Pikalaina on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Voit hakea jopa 2000 euroa helposti ja nopeasti vain muutamalla klikkauksella, juuri silloin kun sinulle sopii. Pikalaina on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Saat lainaa heti käyttöösi hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi ja laina maksetaan tilillesi muutaman minuutin sisällä. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja.

Kulutusluottoja haetaan moniin eri käyttötarkoituksiin. 2000 euroa on jo suuri rahasumma, jolla voit rahoittaa arjen suurempiakin hankintoja kuten pesukoneen oston, remontin, autolainan tai muun. Arjen pienten ja suurten hankintojen lisäksi kuukausittaiset kulut saattavat joissain tilanteissa kasvaa kuun lopussa liian suuriksi ja kulutusluoton avulla voit paikata hetkellisen loven budjetissasi. Pakollisten menojen rahoittaminen tulee ensimmäisenä, mutta kulutusluotolla voi myös jakaa esimerkiksi lomamatkan kulut useammalle kuukaudelle ja toteuttaa kauan odotettu irtiotto arjesta. Kulutusluotto sopii myös muiden unelmien toteuttamiseen tai vaikkapa hemmotteluviikonloppuun ja hyvään ravintolaillalliseen.

Milloin lainaa ei kannata hakea?

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa miettiä, että varmasti pystyt hoitamaan lainan ja sen kulut. Mieti, onko oma taloutesi sellainen, että voit ottaa esimerkiksi 2000 euron lainaa. Joustoluottoa lyhennät kuukausittain minimilyhennyksin joten säännöllisten tulojesi tulee riittää lainan takaisinmaksuun joka kuukausi. Pikalainaa tai muuta lainaa ei kannata hakea, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksettavan summan lyhentämiseen. Ennen lainan hakemista tulee myös selvittää tarkkaan luoton arvioitu kokonaiskustannus ja vertailla eri lainoja. Lainoja vertailtaessa tulee ottaa huomioon lainan nimellinen vuosikorko sekä todellinen kulut huomioiva vuosikorko.

Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen.

Usein kysyttyä

Miten haen Euro24 Kulutusluottoa?

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa lähettämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Tunnistaudu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi lainahakemuksen alussa. Tämän jälkeen täytä huolellisesti kaikki tulo- ja menotiedot, sekä muut lainahakemuksessa kysyttävät tiedot. Saat lainapäätökset tekstiviestitse vielä saman päivän aikana, mikäli hakemus on tehty aukioloaikojemme puitteissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen maksamme rahat tilillesi heti.

Milloin luottoa voi hakea?

Lainapalvelumme on avoinna jokaisena päivänä vuorokauden ympäri eli voit tehdä lainahakemuksen milloin vain sinulle sopii! Uudet luottohakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Nostoja hyväksytyltä joustoluotolta maksetaan tilille 24/7, lue lisää.

Kuinka kauan hakemuksen käsittely kestää?

Lainapalvelumme on avoinna jokaisena päivänä vuorokauden ympäri eli voit tehdä lainahakemuksen milloin vain sinulle sopii! Uudet luottohakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Kuinka kauan rahanoston tilisiirto kestää?

Maksamme rahat tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi. Mikäli luotto haetaan Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, Säästöpankin, POP Pankin, Aktian tai Oma Säästöpankin tilille, hyväksytty luotto on luotonhakijan tilillä reaaliaikaisesti jopa muutamassa minuutissa. Muiden pankkien asiakkailla mahdollisista pankkiongelmista, viikonlopusta tai pyhäpäivistä johtuen rahan siirtyminen luotonottajan tilille voi kestää jopa 1-2 pankkipäivää.

Voinko maksaa luoton ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä voit. Osamaksusopimuksen avoimen lainasaldosi näet Online-palvelusta. Luoton kokonaissaldo sisältää kaikki lainan kulut ja korot, joten voit maksaa sillä summalla lainan takaisin. Maksutiedot näet laskustasi ja Online-palvelusta tai voit myös pyytää maksutiedot suoraan asiakaspalvelusta joko lähettämällä viestin chatissä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@euro24.fi.

Kenelle Euro24 Kulutusluotto myönnetään?

Edellytämme hakijalta 24 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta. Käsittelemme kuitenkin jokaisen luottohakemuksen luottamuksellisesti ja teemme päätöksen yksilöllisesti.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi lainapalvelu

Euro24.fi kuluttajaluotot myöntää 100 % suomalainen Euro24 Finance Oy (Rekisteröity luotonantaja nro PU351A).

  • Hae haluamasi summa 200 – 5000 euron välillä
  • Ilmainen luottohakemus
  • Luottopäätös saman päivän aikana, rahat tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen!
  • Osamaksumahdollisuus, voit halutessasi lyhentää luottoasi kuukausittain pienemmissä erissä/ min. 4,74 % avoimesta pääomasta
  • 19,92 %% nimelliskorko
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 euroa vuodessa

 

HAE NYT!

Tee nosto kulutusluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 kulutusluotto, voit nostaa 2000 euron kulutusluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja kulutusluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Kulutusluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h