Lainaa heti jopa 2000 euroa

Tarvitsetko lainaa heti tilillesi jopa 2000 euroa? Euro24 tarjoaa vakuudetonta luottoa ilman vakuuksia tai takaajia helposti ja nopeasti äkilliseen rahantarpeeseen. Tarvitsit sitten rahaa auton korjaukseen tai lomamatkaan, tarjoamme joustavaa luottoa hetkessä! Tee hakemus kätevästi netissä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen hetken kuluttua aukioloaikojemme puitteissa. Lainapalvelumme on avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä joten voit hakea meiltä lainaa missä ja milloin vain. Kirjautumiseen tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi maksamme rahat tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Euro24 myöntää joustavaa luottoa vähintään 24-vuotiaalle Suomen kansalaiselle, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa sekä pankkitili ja verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Täyttämällä huolellisesti kaikki lainahakemuksen kohdat varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa.

NÄIN HAET LAINAA

Euro24 Joustoluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti netistä. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Täytä luottohakemus huolellisesti ja varmista, että olet vastannut jokaiseen hakemuskohtaan. Huolellinen täyttäminen nopeuttaa hakemuksen käsittelyä ja luottopäätöksen tekemistä. Luottopäätöksen tueksi voimme pyytää sinua toimittamaan tositteen ilmoittamistasi tuloista. Tulojen vahvistaminen onnistuu vaivattomasti esimerkiksi lähettämällä kännykällä otettu kuva viimeisimmästä palkkakuitistasi ja vie vain muutaman minuutin.

Luottohakemukset käsitellään asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa (ma-pe 8-22, la 10-20, su 10-18). Luottopäätöksen saat muutaman minuutin kuluessa päivästä riippumatta ja laina maksetaan tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi aukioloaikojemme puitteissa.Asiakaspalvelumme huolehtii laina-aikasi sujuvuudesta ja palvelee mielellään kaikissa laina-asioissa ystävällisesti ja nopeasti.

Lainan saa vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa ja vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Luottopäätöksessä otetaan kuitenkin huomioon asiakkaan tiedot kokonaisuudessaan, jolloin myös työttömällä voi olla mahdollisuus saada lainaa.

HAE NYT!

JOUSTAVAA LAINAA

Euro24 Joustoluotto on jatkuva luotto 2000 euron limiitillä. 2000 euron laina on jo melko suuri, mutta tiesithän, että joustoluottoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa heti tilillesi? Joustoluotto toimii kuin kulutusluotto ja pikavippi yhdessä, voit nostaa joustoluotoltasi joko vain muutaman satasen tai koko 2000 euron lainan tilillesi heti. Sinä päätät, kuinka joustoluottoasi käytät. Maksat vain käyttämästäsi luotosta, eikä turhia lisäkustannuksia tule. Voit pitää joustoluottoasi varana ja käyttää sitä silloin, kun tarvitset lainaa nopeasti.

Voit tehdä nostoja sinulle myönnetyltä Joustoluotolta helposti missä ja milloin vain ja niin usein kuin haluat. Olipa sinulle sopivin laina sitten 500 tai 1500 euroa voit nostaa Joustoluotoltasi rahaa suoraan Euro24 Onlinesta. Joustoluottotilille tekemäsi suoritukset lyhentävät avointa luottosaldoasi ja nostovaraa vapautuu taas käyttöön.

Lainaa saatu netistä tai yksityiseltä henkilöltä

Joustoluotto on suunniteltu tasapainottamaan arjen äkillisiä taloudellisia vaihteluja. Joustoluotto on kulutusluotto kuten pikavippikin, mutta joustoluotolla ja pikavipillä on selkeä ero: joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, kun taas pikavippi on kerralla takaisin maksettava kertalaina. Joustoluotossa kuluja sinulle tulee ainoastaan käyttämästäsi summasta – vapaana oleva luottoraja ei siis maksa sinulle mitään. Euro24 Joustoluotossa ei ole tilinhoitomaksuja, laskutuslisää tai muita yllättäviä piilokuluja. Ei siis haittaa, vaikka sinulla olisi käytössä koko 2000 euron joustoluotto, sillä kuukausikoron ja nostokulujen lisäksi avoin saldo ei kerrytä muita kuluja. Kuluja kertyy ainoastaan nostamastasi luotosta ja vapaana oleva luottoraja voi toimia hyvänä hätävarana.

LAINAN TAKAISINMAKSU

Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain minimilyhennyksen verran. Kuukausittain minimilyhennys on 20 % avoimesta saldosta. Voit myös milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa halutessasi koko lainan kerrallaan pois. Ylimääräiset lyhennykset pienentävät tulevaa kuukausierää. Ennalta määrättyjen lainan kuukausierien avulla pystyt suunnittelemaan budjettiasi eteenpäin ja taloudenhoitosi pysyy hallinnassa. Kuukausittaiset lyhennykset vähentävät avointa saldoasi ja näin joustolimiittisi nostovaraa vapautuu käyttöön, jolloin voit tehdä uusia nostoja. Käyttämättömänä joustoluottotilisi on kuluton.

Kulutusluoton kuukausikorko on 9,9 % ja nostokulu 14,9 %. Näin esimerkiksi 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko määräytyy luottosumman sekä luottoajan perusteella. Lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa kuluttajansuojalain mukaista korkoprosenttia, joka saadaan laskemalla luottokustannukset vuosikorkona luoton määrälle lyhennykset huomioon ottaen.

MAKSA VAIN KÄYTÖSTÄ

 

Maksat aina vain siitä, minkä olet lainannut. Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, ei joustoluotto aiheuta sinulle kuluja ollenkaan! Sekä hakemuksen että sopimuksen teko on ilmaista. Lainan takaisinmaksu pienentää avointa saldoasi ja sitä mukaa luottosi nostovara kasvaa ja voit tehdä uusia nostoja, kun rahantarve yllättää. Voit pitää sitä siis vararahastona ja käyttää silloin kun sitä tarvitset. Joustoluotto on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja.

Sinun ei tarvitse hakea aina uutta pikalainaa tai luottoa, voit tehdä nostoja sinulle jo myönnetyltä joustoluotolta koska vain! Nostovarasi näet suoraan Euro24 Onlinesta ja voit nostaa sieltä rahaa heti tilille.

KENELLE KULUTUSLUOTTO SOPII?

Nopeaa lainaa haetaan tietenkin silloin, kun rahan tarve on suurin. Elämäntilanteesta riippumatta jokaiselle meistä tulee aika ajoin tilanne, kun kukkaron nyörien kiristämisestä huolimatta rahat eivät riitä. Pikalaina mahdollistaa esimerkiksi opiskelijalle kalliiden oppikirjojen hankinnan tai muihin opiskeluihin liittyvien kulujen kattamisen. Pikalainan tarve on suuri myös silloin, kun ei ole osannut varautua yllättäviin laskuihin tai muihin tapahtumiin, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Jos omat tulot eivät juuri sillä hetkellä riitä, pikalaina mahdollistaa laskun maksamisen ajallaan.

Ennen lainan hakemista tulee miettiä tarkkaan onko rahan tarve todellinen eli voitko mahdollisesti jättää esimerkiksi jonkin hankinnan tekemättä, jota varten olit pikalainaa hakemassa. Tämän lisäksi on tärkeää olla kartalla omasta budjetistaan ja kuukausikuluistaan ja pohtia, onko omissa kuukausikuluissa rahareikiä, joita voisi karsia tai pienentää. Oma taloudenhallinta pysyy usein hanskassa paljon paremmin, kun kirjaa ylös tulot sekä menot ja näin tietää mihin on varaa ja mihin ei. Budjetin voi yksinkertaisesti laatia esimerkiksi kynällä ja paperilla tai kätevästi esimerkiksi Excel-taulukkoa hyödyntäen. Ensin kannattaa merkitä ylös omat tulot ja sen jälkeen tehdä laskelma välttämättömistä menoista ja laskuista. Suurin menoerä on usein asumiskustannukset kuten vuokra tai lainanlyhennys. Budjetoinnin avulla tiedät tarkalleen taloudellisen tilanteesi kaikkina hetkinä ja tiedät, onko sinulla kertynyt jo vararahastoa yllättäviä menoa varten vai onko esimerkiksi kulutusluoton hakeminen aiheellista. Budjetoinnin avulla saat myös mielenrauhan eikä rahasta tarvitse stressata tai arvuutella mihin rahat riittävät.

Seuraa tarkkaan omaa rahankäyttöäsi

Pikalainojen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana niiden nopeuden ja helppouden vuoksi. Pikalainojen hakeminen on helppoa ja nopeaa omalta kotisohvalta käsin ja luotonmyöntämisprosessi on ketterää. Sinun ei tarvitse eritellä hakemasi luoton käyttötarkoitusta meille. Usein rahan tarve yllättää nopeasti ja rahat tarvitsee tilille 15 minuutin eikä viikon päästä. Nopea haku- sekä hakemuksenkäsittelyprosessi ei kuitenkaan tarkoita huolimatonta luotonmyöntöä. Viimeisimmästä lakimuutoksesta lähtien vuonna 2013 luotonantajien on ollut pakko selvittää luotonhakijan tausta vakavaraisuutta myöten. Tämä palvelee sekä luotonhakijoita että luotonmyöntäjiä, kun luotonhakija ei päädy ikävään maksukyvyttömyyteen ja luotonmyöntäjä saa varmemmin omansa takaisin. Euro24 noudattaa aina vastuullista ja hyvää luotonantotapaa emmekä näin ollen myönnä lainaa henkilöille, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa. Järjestelmämme suorittaa automaattisen maksukykyarvion ja jokainen hakemus käsitellään lainakäsittelijöiden toimesta ennen luottopäätöstä ja rahan maksamista tilille.

MILLOIN LAINAA KANNATTAA HAKEA?

Pikalaina on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Voit hakea jopa 2000 euroa helposti ja nopeasti vain muutamalla klikkauksella, juuri silloin kun sinulle sopii. Pikalaina on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Saat lainaa heti käyttöösi hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi ja laina maksetaan tilillesi muutaman minuutin sisällä. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja.

Kulutusluottoja haetaan moniin eri käyttötarkoituksiin. 2000 euroa on jo suuri rahasumma, jolla voit rahoittaa arjen suurempiakin hankintoja kuten pesukoneen oston, remontin, autolainan tai muun. Arjen pienten ja suurten hankintojen lisäksi kuukausittaiset kulut saattavat joissain tilanteissa kasvaa kuun lopussa liian suuriksi ja kulutusluoton avulla voit paikata hetkellisen loven budjetissasi. Pakollisten menojen rahoittaminen tulee ensimmäisenä, mutta kulutusluotolla voi myös jakaa esimerkiksi lomamatkan kulut useammalle kuukaudelle ja toteuttaa kauan odotettu irtiotto arjesta. Kulutusluotto sopii myös muiden unelmien toteuttamiseen tai vaikkapa hemmotteluviikonloppuun ja hyvään ravintolaillalliseen.

MILLOIN LAINAA EI KANNATA HAKEA?

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa miettiä, että varmasti pystyt hoitamaan lainan ja sen kulut. Mieti, onko oma taloutesi sellainen, että voit ottaa esimerkiksi 2000 euron lainaa. Joustoluottoa lyhennät kuukausittain minimilyhennyksin joten säännöllisten tulojesi tulee riittää lainan takaisinmaksuun joka kuukausi. Pikalainaa tai muuta lainaa ei kannata hakea, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksettavan summan lyhentämiseen. Ennen lainan hakemista tulee myös selvittää tarkkaan luoton arvioitu kokonaiskustannus ja vertailla eri lainoja. Lainoja vertailtaessa tulee ottaa huomioon lainan nimellinen vuosikorko sekä todellinen kulut huomioiva vuosikorko.

Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen.

Usein kysyttyä

MITEN HAEN EURO24.FI-LUOTTOTILIÄ?

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa lähettämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Tunnistaudu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi lainahakemuksen alussa. Tämän jälkeen täytä huolellisesti kaikki tulo- ja menotiedot, sekä muut lainahakemuksessa kysyttävät tiedot. Lainapäätöksen saat tekstiviestitse muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä, mikäli hakemus on tehty aukioloaikojemme puitteissa.

 MILLOIN LUOTTOA VOI HAKEA?

Lainapalvelumme on avoinna jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Voit siis tehdä lainahakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa! Uudet luottohakemukset hyväksytään lainapalvelun aukioloaikana (ma-pe 8-22, la 10-20, su 10-18).

KUINKA KAUAN RAHANOSTON TILISIIRTO KESTÄÄ?

Laina maksetaan tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi. Mikäli luotto haetaan Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, Säästöpankin, S-Pankin, POP Pankin tai Aktian tilille, hyväksytty luotto on luotonhakijan tilillä reaaliaikaisesti jopa muutamassa minuutissa. Muiden pankkien asiakkailla mahdollisista pankkiongelmista, viikonlopusta tai pyhäpäivistä johtuen rahan siirtyminen luotonottajan tilille voi kestää jopa 1-2 pankkipäivää.

Ottamalla käyttöön Siirto-palvelun saat rahat tilillesi heti 24/7, vuoden jokaisena päivänä! Voit tehdä nostoja joustoluotoltasi milloin haluat ja saat rahat tilillesi heti, riippumatta aukioloajoistamme. Mikäli sinulla ei ole vielä Siirto-palvelu käytössä tai koko palvelu on sinulle tuntematon, suosittelemme lukemaan lisää aiheesta Siirto.fi -sivuilta.

PALJONKO AVOIN LAINASALDONI ON?

Näet joka päivä ajantasaisen luoton kokonaissaldosi kirjautumalla Euro24-Onlineen.

VOINKO MAKSAA LUOTON ENNENAIKAISESTI TAKAISIN?

Kyllä voit. Näet maksutiedot kirjautumalla Euro24 Onlineen. Voit myös kysyä maksutietoja asiakaspalvelustamme chatissa tai sähköpostilla.

MIKÄLI SINULLA ON LISÄÄ KYSYMYKSIÄ, OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ SÄHKÖPOSTITSE:

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

HAE NYT!

Tee nosto kulutusluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 kulutusluotto, voit nostaa 2000 euron kulutusluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja kulutusluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Kulutusluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Avaa 2000 € kulutusluotto!

Euro24-luottotili on 2000 € luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä.
Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja kun luottoa ei ole avoimena. Maksat vain käytöstä.

Ensimmäinen kuukausierä 100 €
Ensimmäinen eräpäivä

Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Luottoraja 2000 € • Kuukausikorko 9,9 % • Nostoprovisio 14,9 % • Luoton nimelliskorko: 118,8 % • Todellinen vuosikorko min. 175,76 %, max. 326,35 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena • Esimerkki lainasta kaikkine kustannuksineen: 2000 € luoton kokonaiskustannus 4 027,26 € kun asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. 2000 € lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 326,35 %. • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 22 kk käyttäen minimilyhennystä • Lainan takaisinmaksuaika: 3–22 kk

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h