Lakimuutos ei tuo muutoksia vanhoille asiakkaille

Syyskuussa 2019 voimaan astuvan lakimuutoksen johdosta Euro24.fi ei enää tarjoa joustoluottoa uusille asiakkaille. Olemassa olevat tilit pysyvät kuitenkin ennallaan ja vanhat asiakkaat voivat tehdä jatkossakin nostoja joustotililtään normaalisti!

Joustoluotolta nostat rahaa juuri sen verran kuin tarvitset ja takaisin maksat pienissä kuukausierissä sen mukaan miten olet luottoa käyttänyt. Joustoluotto on aina käytettävissäsi ja uusia nostoja on mahdollista tehdä koska vain, nostovaran mukaan. Mikäli olet nostanut koko 2000 euron lainan kerralla, nostovaraa tulee takaisin käyttöösi taas lainanlyhennysten jälkeen.

TEE NOSTO JOUSTOLUOTOLTA

TEKSTIVIESTILLÄ

Mikäli sinulla on jo Euro24 Joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

EURO24 ONLINESSA

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

MOBIILISOVELLUKSELLA

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

JOUSTOLUOTTO VARARAHASTONA

Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, ei joustoluotto aiheuta sinulle kuluja ollenkaan! Vanhana asiakkaana kannattaa siis pitää joustoluotto avoinna tulevaisuutta varten, sillä tyhjänä siitä ei aiheudu mitään kuluja. Voit pitää sitä vararahastona ja käyttää silloin kun sitä tarvitset. Sinun ei tarvitse hakea aina uutta pikalainaa tai luottoa, voit tehdä nostoja sinulle myönnetyltä joustoluotolta koska vain! Nostovarasi näet suoraan Euro24 Onlinesta ja voit nostaa sieltä rahaa heti tilille.

PIENEMPI LAINA ARJEN YLLÄTTÄVIIN MENOIHIN

Korkolakimuutoksen myötä pienempien kertaluottojen myöntäminen ei ole enää kannattavaa monellekaan toimijalle. Joustoluotto tarjoaa edelleen olemassa oleville asiakkaille mahdollisuuden tehdä pienempiä nostoja. Joustoluotoltasi voit tehdä juuri tarvitsemasi suuruisen noston 2000 euroon saakka ja voit tehdä nostoja niin monessa erässä kuin haluat.

JOUSTAVAT KUUKAUSIERÄT

Joustoluottoa maksat takaisin oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit maksaa koko luoton kerralla tai lyhentää kuukausierissä. Kuukausittainen minimilyhennys on 20 % avoinna olevasta kokonaissaldosta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Voit tehdä kuukausierien lisäksi myös ylimääräisiä lyhennyksiä silloin kuin haluat. Ylimääräisillä lyhennyksillä pienennät tulevaa kuukausierää. Nettisivuiltamme löytyy kätevä Euro24 Online, josta näet ajantasaisen saldosi korkoineen päivittäin. Voit myös tehdä milloin vain ylimääräisiä suorituksia käyttämällä edellisen laskun maksutietoja. Maksutiedot saat myös asiakaspalvelustamme.

LUOTETTAVA, SUOMALAINEN EURO24.FI

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

USEIN KYSYTTYÄ

MITEN TEEN UUDEN NOSTO VOIMASSA OLEVALTA JOUSTOLUOTTOTILILTÄNI?

Voit tehdä noston joustoluottotililtäsi Euro24 Onlinessa, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella.

PALJONKO AVOIN LAINASALDONI ON?

Joustoluottoasiakkaana pääset tarkastamaan ajantasaisen lainasaldosi Euro24 Onlinessa.

MITÄ TEEN, JOS OLEN UNOHTANUT PIN-KOODINI?

Uuden PIN-koodin saat luotua itsellesi Euro24 Onlinessa tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

OLEN HUKANNUT LASKUNI, MITÄ TEEN?

Mikäli olet hukannut laskusi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai laskutuskumppaniimme arvato Financeen.

VOINKO MAKSAA LUOTON ENNENAIKAISESTI TAKAISIN?

Kyllä voit. Näet maksutiedot kirjautumalla Euro24 Onlineen. Voit myös kysyä maksutietoja asiakaspalvelustamme chatissä tai sähköpostilla.

MISTÄ NÄEN LUOTTOEHDOT?

Luottoehdot on lähetetty sinulle sähköpostiisi luottoa hakiessasi, mutta voit aina myös pyytää nämä myös asiakaspalvelustamme.

KAUANKO RAHANOSTON TILISIIRTO KESTÄÄ?

Maksamme rahat tilillesi muutamassa minuutissa nostohakemuksen vastaanottamisesta. Mikäli luotto haetaan Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, Säästöpankin, POP Pankin tai Aktian tilille, hyväksytty luotto on luotonhakijan tilillä reaaliaikaisesti jopa muutamassa minuutissa. Muiden pankkien asiakkailla mahdollisista pankkiongelmista, viikonlopusta tai pyhäpäivistä johtuen rahan siirtyminen luotonottajan tilille voi kestää jopa 1-2 pankkipäivää.

MITÄ TEEN, JOS MINULLA ON VAIKEUKSIA LUOTON TAKAISINMAKSUSSA?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@euro24.fi tai chatissa.

MIKÄLI SINULLA ON LISÄÄ KYSYMYKSIÄ, OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ SÄHKÖPOSTITSE:

asiakaspalvelu@euro24.fi