Arvaa Turun toriparkin avajaispäivä ja voita 2000 €!

Euro24 Finance Oy on asettanut livekuvaa tuottavan kameran toimistonsa kulmaan, josta on suora näkyvyys toriparkin rakennustyömaalle. Ideana on tarjota kaupunkilaisille mahdollisuus seurata toriparkin rakentamista ja työn etenemistä live-videolla. Joten käy kurkkaamassa miltä työmaalla näyttää tällä hetkellä ja osallistu samalla kilpailuumme.

 

Kilpailu! Turun keskusta on myllerryksen keskellä, kun toriparkkia on aloitettu rakentamaan. Euro24 Finance Oy järjestää kilpailun, jossa tavoitteena on arvata toriparkin avajaispäivä ja kellonaika oikein. Voittona kilpailussa toimii 2000 euron rahapotti.

Osallistu kilpailuun!

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä sinulta minkään tuotteen tai palvelun ostoa.

 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • :
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Turun kauppatori on toiminut jo 1600-luvulta asti tärkeänä kauppapaikkana. Torilla on siis iso merkitys Turun historialle, kuten myös kaupungin keskustan historialle. Nyt uutta, eloisampaa kauppatoria ja toriparkkia lähdettiin toteuttamaan, sillä ajatuksella, että tuodaan keskikaupunkiin helppoja parkkimahdollisuuksia, kuten myös modernisoimaan kauppatori vastaamaan 2000-luvun tarpeita ja kaupunkilaisia ottamaan se taas yhdeksi tärkeimmistä kohtaamispaikoista.

Kilpailun säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen on edellytys 2000 euron rahapotin arvontaan osallistumiselle.

 1. Kilpailun järjestää Euro24 Finance Oy (jäljempänä Euro24.fi).
 2. Kilpailun palkintona on 2000 euron rahapotti.
 3. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet, joilla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.
 4. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain kerran. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.
 5. Kilpailun voittaja on osallistumisaikana arvannut oikein päivämäärän ja kellonajan toriparkin avajaisille tai ollut lähimpänä oikeaa vastausta. Jos useampi kuin yksi arvaa oikean vastauksen, tullaan kaikkien oikein arvanneiden kesken suorittamaan arvonta.
 6. Kilpailun päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimella, jos voittaja ei vastaa kahden viikon kuluessa ilmoituksesta suoritetaan arvonta uudestaan. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä Euro24.fi:n verkkosivuilla voittajan julkistamisen yhteydessä.
 7. Kilpailun osallistujilta kerätään yhteystiedot ja antamalla suostumuksen (”Minulle saa lähettää markkinointiviestejä”) annat Euro24.fi:lle luvan käyttää niitä markkinoinnissaan.
 8. Kilpailussa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 9. Euro24.fi vastaa lakisääteisestä palkinnon aiheuttamasta lahjaverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen, käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Euro24.fi:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
 10. Euro24.fi varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan Euro24.fi-verkkosivujen kautta.
 11. Euro24.fi ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
 12. Osallistumisaika alkaa 14.05.2019 ja päättyy 31.08.2020 klo 12:00. Päättymisajan jälkeen vastaanotetut osallistumiset eivät osallistu kilpailun palkinnon arvontaan.
 13. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen on edellytys kilpailuun osallistumiselle.