Euro24.fi kuluttajaluotot myöntää suomalainen Euro24 Finance Oy. Yrityksen päätoimiala on rahoitus ja kuluttajaluottojen myöntäminen. Euro24 Finance Oy on osa Euro24 Group Oyj -konsernia, johon kuuluu kuluttaja-asiakkaita palveleva Euro24.fi ja yritysrahoitukseen keskittynyt Yritysluottoja.fi. Olemme palvelleet jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta toimintamme aikana.

Euro24 Finance Oy kehittää ja tarjoaa kuluttajille nykyaikaisia ja kehittyneitä rahoitusalan tuotteita tasapainottamaan arjen menoja. Kuluttaja voi paikata helposti ja nopeasti lyhyt- tai pidempiaikaisia rahoitustarpeitaan, paikasta ja ajasta huolimatta.

Olemme tarjonneet luotettavia rahoitusratkaisuja jo kymmenille tuhansille suomalaisille, ja haluamme kehittää lainapalveluamme tulevaisuudessa entistä joustavammaksi, paremmaksi ja nykyaikaisemmaksi. Tuorein uudistuksemme on mobiilisovellus, jolla asiakas voi tehdä vaivattomasti, nopeasti ja turvallisesti rahanoston suoraan älypuhelimesta.

Haluamme tarjota joustavia kuluttajaluottoja vastuullisille aikuisille. Selvitämme lainanhakijan taloudellisen tilanteen aina huolellisesti ennen lainapäätöstä ja noudatamme kaikessa toiminnassamme aina hyvää luotonantotapaa. Ennen luottopäätöstä hakijan on mahdollista tutustua selkeisiin ja yksityiskohtaisiin luottoehtoihin. Emme kehota asiakasta koskaan harkitsemattomaan lainanottoon.

Euro24 Finance Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin 31.1.2011 alkaen. Toimimme läheisessä yhteistyössä rahoitusalaa valvovien viranomaisten kanssa, alan ja tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi.

  • Kenelle Euro24 Taskulaina myönnetään?

    Edellytämme hakijalta 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta. Käsittelemme kuitenkin jokaisen luottohakemuksen luottamuksellisesti ja teemme päätöksen yksilöllisesti.

  • Paljonko Euro24 Taskulainan käyttö maksaa?

    Taskulainalla on aina henkilökohtainen hinnoittelu. Avauspalkkio on 5 euroa ja korko määräytyy henkilökohtaisesti. Luoton kustannukset näkyvät hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

  • Voinko maksaa luoton ennenaikaisesti takaisin?

    Kyllä voit! Mikäli et halua käyttää erämaksumahdollisuutta, voit maksaa luoton koska vain takaisin. Ajantasaisen saldon näet suoraan Taskulainan Onlinesta.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!