Kesätarjous!

 

Uusille asiakkaille 1000 € lainan nostokulut 0 €! Käytä hakemuksessa kampanjakoodia KESÄ19.

 

Hae lainaa tästä! ›

Näin haet Euro24 Joustoluottoa

Käytä luottohakemuksessa kampanjakoodia KESÄ19 ja saat 1000 € ilman nostokuluja!

1. Tunnistaudu palveluun 15s
2. Täytä lainahakemus huolellisesti 3-4 min
3. Odota lainapäätöstä
1 min
4. Laina siirretään tilillesi heti*

* hyväksytyn päätöksen jälkeen

HAE NYT!

hae euro24 lainaa

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

HAE NYT!

Luottoraja 2000 € • Kuukausikorko 9,9 % • Nostoprovisio 14,9 % • Luoton nimelliskorko: 118,8 % • Todellinen vuosikorko min. 175,76 %, max. 326,35 %.  Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena • Esimerkki lainasta kaikkine kustannuksineen: 2000 € luoton kokonaiskustannus 4 027,26 € kun asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. 2000 € lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 326,35 %. • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 22 kk käyttäen minimilyhennystä • Lainan takaisinmaksuaika: 3–22 kk

Rahat tilille heti 24/7 – lue lisää

Lainaa heti tilille 500 tai 2000 euroa?

Tarjoamme joustoluottoa nopeasti ja helposti vain muutamalla klikkauksella. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, voit tehdä nostoja tilillesi heti 24/7. Ota käyttöön Siirto-palvelu omassa mobiilipankissasi ja aktivoi sen jälkeen Siirto käyttöösi Euro24 Onlinessa. Tämän jälkeen nostot joustoluotolta siirtyvät reaaliajassa tilillesi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä! Maksamme lainan tilille heti, emmekä veloita palvelusta erikseen. Ota siis maksuton Siirto käyttöösi ja voit tehdä juuri sinulle sopivan suuruisia nostoja pieniin ja suuriin tarpeisiin, oman saldorajasi puitteissa. Mikäli sinulla ei ole vielä Siirto-palvelu käytössä tai koko palvelu on sinulle tuntematon, suosittelemme tutustumaan siihen Siirto.fi -sivuilla.

Euro24 Onlinessa näet myös ajantasaisen saldosi korkoineen päivittäin. Mikäli haluat tehdä ylimääräisen lyhennyksen tai tarkistaa saldosi, voit kirjautua Onlineen. Maksutietoina voit siis käyttää edellisen laskun viitenumeroa ja tilinumeroa. Mikäli sinulla ei ole maksutietoja, saat ne asiakaspalvelun chat -keskustelusta tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@euro24.fi. Palvelusta näet myös jäljellä olevan nostovarasi, joten voit tehdä juuri niin suuria nostoja, kuin nostovaraasi on jäljellä.

Hae lainaa!

euro24 lainaa mobiili

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko Androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Joustoa elämään silloin kun sitä tarvitset

Auto hajonnut? Lahja ostamatta? Euro24 auttaa sinua kaikissa arjen tarpeissa!

Kun odottamaton meno yllättää, on joustoluotto apunasi. Voit nostaa sinulle myönnetyltä 2000 euron luotolta itse valitsemasi summan vain muutamalla klikkauksella. Saat rahaa tilillesi heti, kun tarvitset lisärahoitusta arkeesi. Ensimmäinen nostosi maksetaan tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, ja uusia nostoja luotoltasi voit tehdä joko heti, seuraavana päivänä tai viikon päästä. Sinä päätät, koska ja miten käytät luottoasi!

 Joustoluotolta nostat rahaa juuri sen verran kuin tarvitset, ja takaisin maksat pienissä kuukausierissä sen mukaan, miten olet luottoa käyttänyt. Joustoluotto sopii arjen tasapainottamiseen sekä pienempiin hankintoihin. Helpon ja nopean luottohakemuksen täytät vaivattomasti mobiililla tai tietokoneella, ja nostoja joustoluotoltasi voit tehdä jatkossa mobiilisovelluksella, tekstiviestillä tai Online-palvelussa.

Uuden Siirto-palvelun kautta saat joustoluoton tilillesi heti. Uuden sovelluksen myötä pystymme palvelemaan asiakkaita yhä paremmin; milloin ja missä vain! Mikäli sinulla ei ole vielä Siirto-palvelu käytössä tai koko palvelu on sinulle tuntematon, suosittelemme ottamaan aiheesta selvää Siirto.fi -sivuilta.

Joustavat kuukausierät

Joustoluottoa maksat takaisin oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit maksaa koko luoton kerralla tai lyhentää kuukausierissä. Lyhennyserä kuukaudessa on 20 % avoinna olevasta luotosta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Voit tehdä kuukausierien lisäksi myös ylimääräisiä lyhennyksiä silloin kun haluat. Ylimääräisillä lyhennyksillä pienennät tulevaa kuukausierää.

 

Hae lainaa!

Tarvitsetko lainaa 200-2000 euroa?

2000 euron laina on jo melko suuri, mutta tiesithän, että joustoluottoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa tilillesi heti? Euro24 myöntää joustoluottona 2000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Se toimii kuin kulutusluotto ja pikavippi yhdessä, voit nostaa joustoluotoltasi joko vain muutaman satasen tai koko 2000 euroa lainaa tilillesi heti. Sinä päätät, kuinka joustoluottoasi käytät. Maksat vain käyttämästäsi luotosta, eikä turhia lisäkustannuksia tule. Voit pitää joustoluottoasi varana ja käyttää sitä, kun tarvitset lainaa nopeasti.

Kuinka haen lainaa?

2000 euron lainan hakeminen käy helposti ja nopeasti netissä. Täytä lainahakemus netissä ja saat lainapäätöksen heti tekstiviestillä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen. Ensimmäisen noston maksamme tilillesi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Jatkossa voit tehdä nostoja joustoluotoltasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, milloin tahansa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

MITEN HAEN EURO24.FI-LUOTTOTILIÄ?

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa lähettämällä lainahakemuksen. Tunnistaudu omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla lainahakemuksen alussa. Tämän jälkeen täytä huolellisesti kaikki tulo- ja menotiedot, sekä muut lainahakemuksessa kysyttävät tiedot. Kun sinulle on myönnetty Euro24 joustoluotto, voit jatkossa tehdä nostoja tekstiviestillä, Online-palvelussa tai mobiilisovelluksella. Ota käyttöön myös Siirto, ja maksamme rahat tilillesi heti 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

VOINKO MAKSAA LUOTON ENNENAIKAISESTI TAKAISIN?

Kyllä voit. Avoimen lainasaldosi näet Online-palvelusta. Luoton kokonaissaldo sisältää kaikki lainan kulut ja korot, joten voit maksaa sillä summalla lainan takaisin. Maksutiedot näet edellisestä laskustasi, tai mikäli olet hukannut laskun tai sinulle ei ole vielä lähetetty laskua, voit pyytää maksutiedot suoraan asiakaspalvelusta joko lähettämällä viestin chatissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@euro24.fi

KENELLE EURO24.FI-LUOTTOTILI MYÖNNETÄÄN?

Edellytämme hakijalta 21 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta. Käsittelemme kuitenkin jokaisen luottohakemuksen luottamuksellisesti ja teemme päätöksen yksilöllisesti.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h

Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen nostot joustoluotolta tilillesi ympäri vuorokauden!