Hae kulutusluottoa

Näin haet Euro24 Kulutusluottoa

1. Tunnistaudu palveluun 15s
2. Täytä lainahakemus huolellisesti 3-4 min
3. Odota lainapäätöstä
1 min
4. Laina siirretään tilillesi heti*

* hyväksytyn päätöksen jälkeen

HAE NYT!

hae euro24 lainaa

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Euro24.fi kuluttajaluotot myöntää 100 % suomalainen Euro24 Finance Oy (Rekisteröity luotonantaja nro PU351A).

  • Hae haluamasi summa 200 – 5000 euron välillä
  • Ilmainen luottohakemus
  • Luottopäätös saman päivän aikana, rahat tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen!
  • Osamaksumahdollisuus, voit halutessasi lyhentää luottoasi kuukausittain pienemmissä erissä min. 4,74 % avoimesta pääomasta
  • 19,92 % nimelliskorko
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 euroa vuodessa.

 

 

HAE NYT!

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 19,92 %, järjestelypalkkio: 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa. Laina-aika: 30 pv. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 1 000 € lainalle 1 kuukauden maksuajalla kertalyhennyksellä ovat: järjestelypalkkio 3 €, luottokorko 16,97 €. Yhteensä 1019,97 €. Todellinen vuosikorko: 26,63 %.

Lainaa heti tilille 200 – 5000 euroa?

Tarjoamme Euro24 Kulutusluottoa nopeasti ja helposti vain muutamalla klikkauksella. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, maksamme luoton tilillesi heti. Lainahakemus hyväksytään saman päivän aikana aukioloaikojemme puitteissa.

Saat koko takaisinmaksuerän suuruuden tietoosi jo hakemusta tehdessäsi, joten yllättäviä kuluja ei tule. Euro24 Onlinessa pääset tarkastamaan luottosi tilanteen milloin tahansa ja sieltä löydät myös maksutiedot, mikäli haluat lyhentää luottoasi ennen sen erääntymistä.

 

Hae lainaa!

euro24 lainaa mobiili

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko Androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Joustoa elämään silloin kun sitä tarvitset

Auto hajonnut? Lahja ostamatta? Euro24 auttaa sinua kaikissa arjen tarpeissa!

Kun odottamaton meno yllättää, on joustoluotto apunasi. Voit nostaa sinulle myönnetyltä 2000 euron luotolta itse valitsemasi summan vain muutamalla klikkauksella. Saat rahaa tilillesi heti, kun tarvitset lisärahoitusta arkeesi. Ensimmäinen nostosi maksetaan tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, ja uusia nostoja luotoltasi voit tehdä joko heti, seuraavana päivänä tai viikon päästä. Sinä päätät, koska ja miten käytät luottoasi!

 Joustoluotolta nostat rahaa juuri sen verran kuin tarvitset, ja takaisin maksat pienissä kuukausierissä sen mukaan, miten olet luottoa käyttänyt. Joustoluotto sopii arjen tasapainottamiseen sekä pienempiin hankintoihin. Helpon ja nopean luottohakemuksen täytät vaivattomasti mobiililla tai tietokoneella, ja nostoja joustoluotoltasi voit tehdä jatkossa mobiilisovelluksella, tekstiviestillä tai Online-palvelussa.

Uuden Siirto-palvelun kautta saat joustoluoton tilillesi heti. Uuden sovelluksen myötä pystymme palvelemaan asiakkaita yhä paremmin; milloin ja missä vain! Mikäli sinulla ei ole vielä Siirto-palvelu käytössä tai koko palvelu on sinulle tuntematon, suosittelemme ottamaan aiheesta selvää Siirto.fi -sivuilta.

Joustavat kuukausierät

Joustoluottoa maksat takaisin oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit maksaa koko luoton kerralla tai lyhentää kuukausierissä. Lyhennyserä kuukaudessa on 20 % avoinna olevasta luotosta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Voit tehdä kuukausierien lisäksi myös ylimääräisiä lyhennyksiä silloin kun haluat. Ylimääräisillä lyhennyksillä pienennät tulevaa kuukausierää.

 

Hae lainaa!

Miten haen Euro24 Kulutusluottoa?

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa lähettämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Tunnistaudu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi lainahakemuksen alussa. Tämän jälkeen täytä huolellisesti kaikki tulo- ja menotiedot, sekä muut lainahakemuksessa kysyttävät tiedot. Saat lainapäätökset tekstiviestitse vielä saman päivän aikana, mikäli hakemus on tehty aukioloaikojemme puitteissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen maksamme rahat tilillesi heti.

Kuinka haen lainaa?

200 – 5000 euron lainan hakeminen käy helposti ja nopeasti netissä. Täytä lainahakemus sivuillamme ja saat lainapäätöksen tekstiviestitse heti! Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on vähintään 24 vuoden ikä, säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen. Maksamme kulutusluoton tilillesi heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa miettiä pystytkö varmasti hoitamaan lainan ja sen kulut. Mieti, onko oma taloutesi sellainen, että voit ottaa lainaa 200 – 5 000 euroa. Kulutusluotto erääntyy maksettavaksi 30 päivän kuluttua lainan myöntämisestä ja osamaksusopimuksella lyhennät luottoasi vähintään minimilyhennyksin kuukausittain.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten haen Euro24 Kulutusluottoa?

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa lähettämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Tunnistaudu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi lainahakemuksen alussa. Tämän jälkeen täytä huolellisesti kaikki tulo- ja menotiedot, sekä muut lainahakemuksessa kysyttävät tiedot. Saat lainapäätökset tekstiviestitse vielä saman päivän aikana, mikäli hakemus on tehty aukioloaikojemme puitteissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen maksamme rahat tilillesi heti.

Voinko maksaa luoton ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä voit. Avoimen lainasaldosi näet Online-palvelusta. Luoton kokonaissaldo sisältää kaikki lainan kulut ja korot, joten voit maksaa sillä summalla lainan takaisin. Maksutiedot näet laskustasi ja Online-palvelusta tai voit myös pyytää maksutiedot suoraan asiakaspalvelusta joko lähettämällä viestin chatissä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@euro24.fi.

Kenelle Euro24 Kulutusluotto myönnetään?

Edellytämme hakijalta 24 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta. Käsittelemme kuitenkin jokaisen luottohakemuksen luottamuksellisesti ja teemme päätöksen yksilöllisesti.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h

Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen nostot joustoluotolta tilillesi ympäri vuorokauden!