Tee nosto Joustoluotoltasi

Joustoluotolta nostat rahaa juuri sen verran kuin tarvitset ja takaisin maksat pienissä kuukausierissä sen mukaan miten olet luottoa käyttänyt. Joustoluotto on aina käytettävissäsi ja uusia nostoja on mahdollista tehdä koska vain, nostovaran mukaan. Mikäli olet nostanut koko 2000 euron lainan kerralla, nostovaraa tulee takaisin käyttöösi taas lainanlyhennysten jälkeen.

Tekstiviestillä

Voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

 

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Joustoluotto vararahastona

Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, ei joustoluotto aiheuta sinulle kuluja ollenkaan! Vanhana asiakkaana kannattaa siis pitää joustoluotto avoinna tulevaisuutta varten, sillä tyhjänä siitä ei aiheudu mitään kuluja. Voit pitää sitä vararahastona ja käyttää silloin kun sitä tarvitset. Sinun ei tarvitse hakea aina uutta pikalainaa tai luottoa, voit tehdä nostoja sinulle myönnetyltä joustoluotolta koska vain! Nostovarasi näet suoraan Euro24 Onlinesta ja voit nostaa sieltä rahaa heti tilille.

Pienempi laina arjen yllättäviin menoihin

Korkolakimuutoksen myötä pienempien kertaluottojen myöntäminen ei ole enää kannattavaa monellekaan toimijalle. Joustoluotto tarjoaa edelleen olemassa oleville asiakkaille mahdollisuuden tehdä pienempiä nostoja. Joustoluotoltasi voit tehdä juuri tarvitsemasi suuruisen noston 2000 euroon saakka ja voit tehdä nostoja niin monessa erässä kuin haluat.

Joustavat kuukausierät

Joustoluottoa maksat takaisin oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit maksaa koko luoton kerralla tai lyhentää kuukausierissä. Kuukausittainen minimilyhennys on 20 % avoinna olevasta kokonaissaldosta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Voit tehdä kuukausierien lisäksi myös ylimääräisiä lyhennyksiä silloin kuin haluat. Ylimääräisillä lyhennyksillä pienennät tulevaa kuukausierää. Nettisivuiltamme löytyy kätevä Euro24 Online, josta näet ajantasaisen saldosi korkoineen päivittäin. Voit myös tehdä milloin vain ylimääräisiä suorituksia käyttämällä edellisen laskun maksutietoja. Maksutiedot saat myös asiakaspalvelustamme.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

Tee nosto!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaita joka päivä arkisin 8.00-22.00, lauantaisin 10.00 – 20.00 ja sunnuntaisin 10.00-18.00. Mikäli sinulla kysyttävää luottoehtoihin tai luoton hakemiseen liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää meille viestiä sähköpostitse asiakaspalvelu@euro24.fi tai chat-keskustelun välityksellä.

Joustoluoton laskutusta ja perintää koskeviin kysymyksiin vastaa laskutuskumppanimme arvato Finance:

arvato Finance
PL 414
00101 Helsinki
Puh: +358(0) 207 229 462
laskupalvelu.fi@arvato.com