Joustoluotto 200 – 5 000 € heti tilillesi

Tarvitsetko lainaa heti tilille yllättävien tai suunniteltujen menojen varalle? Euro24 tarjoaa jopa 5000 euron luottoa helposti ja nopeasti. Tee hakemus kätevästi netissä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen hetken kuluttua aukioloaikojemme puitteissa. Lainapalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä joten voit hakea lainaa meiltä missä ja milloin vain. Kirjautumiseen tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi maksamme rahat tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Euro24 myöntää vakuudetonta luottoa eli lainaa hakiessa et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainasi vakuudeksi. Lainaa saa vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa sekä pankkitili ja verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Täyttämällä huolellisesti kaikki lainahakemuksen kohdat varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa.

Lainaa ilman vakuuksia

Euro24 Kulutusluotto on 200 – 5000 euron suuruinen vakuudeton kertalaina tilapäiseen rahantarpeeseen. Oli kyse sitten autonkorjauksesta tai lomamatkasta, kulutusluotto sopii arjen yllättäviin menoihin ja saat rahat tilillesi helposti ja nopeasti. Älä anna tilapäisen rahanpuutteen häiritä elämääsi, kun sinulla on mahdollisuus ottaa kulutusluotto ja maksaa rahat takaisin seuraavana palkkapäivänä!

Euro24 Kulutusluoton hinnoittelu on yksinkertainen ja läpinäkyvä. Veloitamme luotosta järjestelypalkkion lisäksi 19,92 % nimelliskoron emmekä muita ylimääräisiä kuluja! Kulutusluotto erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi 30 päivän kuluttua, jonka jälkeen luottosopimus purkautuu. Hakiessasi luottoa kerromme Sinulle valitsemasi luottosumman mukaisen takaisinmaksuerän ja sinun ei tarvitse olla huolissasi tai epävarma luottosi kokonaiskustannuksista.

Lainaa helposti ja nopeasti

Voit hakea Kulutusluottoa missä vain ja milloin vain. Lainapalvelumme on aina avoinna ja lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen lähettämisen jälkeen aukioloaikojemme puitteissa. Lainahakemuksen käsittely on nopeaa ja luottamuksellista. Myönnämme juuri sinulle sopivaa kulutusluottoa, sillä emme kysele luoton käyttötarkoituksesta. Vakuudeton kulutusluotto maksetaan heti tilillesi hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Keskittämällä luotonhakemisen yhteen, kaikki menot kattavaan kulutusluottoon, yksittäisten, eri firmoilta haettujen pienten vippien sijaan, pysyt paremmin perillä luottosi määrästä.

Hae 200 - 5 000 € kulutusluotto!

Maksa kerralla

Eräpäivä

TAI

Maksa erissä alk.

50 €/kk

1. eräpäivä

Hae tästä
Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 19,92 %, järjestelypalkkio: 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa. Laina-aika: 30 pv. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 1 000 € lainalle 1 kuukauden maksuajalla kertalyhennyksellä ovat: järjestelypalkkio 3 €, luottokorko 16,97 €. Yhteensä 1019,97 €. Todellinen vuosikorko: 26,63 %.

Joustava takaisinmaksu

Haluatko maksaa lainasi pienemmissä erissä? Tarjoamme myös vapaaehtoista osamaksusopimusta, jonka avulla voit jakaa Euro24 Kulutusluottosi pienempiin kuukausieriin. Lyhennät luottoasi kuukausittain ennalta sovitulla minimilyhennyserällä ja voit maksaa luottosi takaisin ennenaikaisesti milloin tahansa ilman lisäkuluja. Minimilyhennyserä kuukaudessa on 4,74 % avoimesta luotosta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Voit tehdä kuukausierien lisäksi myös ylimääräisiä lyhennyksiä silloin kun haluat. Ylimääräisillä lyhennyksillä pienennät tulevaa kuukausierää. Online-palvelusta pääset helposti tarkastamaan luottosi tilanteen reaaliaikaisesti milloin haluat.

Voit valita maksutavaksi osamaksun jo heti hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi tai milloin tahansa ennen luottosi erääntymistä. Ensimmäinen luoton lyhennyserä erääntyy maksettavaksi 30 päivää luoton myöntämisestä ja tämän jälkeen aina kuukauden välein.

 

 

 

Takaisinmaksu

Kulutusluoton takaisinmaksu on yksinkertaista ja läpinäkyvää. Jo lainahakemusta tehdessäsi ilmoitamme hakemaasi summaa vastaavan kokonaismaksuerän, joka erääntyy maksettavaksi 30 päivän kuluttua lainan myöntämisestä. Mikäli haluat maksaa luottosi takaisin pienemmissä erissä, voit solmia kanssamme myös osamaksusopimuksen. Osamaksusopimuksella lyhennät luottoasi pienemmissä kuukausierissä ennalta sovitun ajan. Osamaksu on hyvä vaihtoehto, kun halutaan tehdä hieman suurempi kertahankinta, mutta tarvitaan maksuaikaa.

Kulutusluoton lasku lähetetään 16 päivän kuluttua luoton nostamisesta ja lasku erääntyy maksettavaksi kokonaisuudessaan 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta. Osamaksusopimuksessa ensimmäinen lyhennyserä erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua sopimuksen solmimisesta, kuitenkin aikaisintaan 30 päivää luoton nostamisesta. Voit solmia osamaksusopimuksen milloin tahansa kulutusluoton myöntämisen jälkeen.

Lainaa saatu netistä tai yksityiseltä henkilöltä

Kenelle Kulutusluotto sopii?

Elämäntilanteesta riippumatta jokaiselle meistä tulee aika ajoin tilanne, kun kukkaron nyörien kiristämisestä huolimatta rahat eivät riitä. Kulutusluotto sopii kaikkiin arjen menoihin kuten esimerkiksi yllättävien laskujen hoitoon tai matkan kustantamiseen. Sitä voidaan hyödyntää myös sulavamman arjen takaamisessa, esimerkiksi paikkaamalla hetkellistä rahavajetta ennen seuraavaa palkkapäivää. Joustoluoton etuna verrattuna kertalyhenteiseen pikalainaan on sen joustavuus takaisinmaksuerissä. Näin lainan ottaminen ei horjuta koko kuukausibudjettiasi, kun voit jakaa takaisinmaksun pienempiin kuukausieriin.

Ennen luoton hakemista tulee miettiä tarkkaan onko rahan tarve todellinen eli voitko mahdollisesti jättää esimerkiksi jonkin hankinnan tekemättä, jota varten olit lainaa hakemassa. Tämän lisäksi on tärkeää olla kartalla omasta taloudellisesta tilanteesta ja pohtia, onko omissa kuukausikuluissa rahareikiä, joita voisi karsia tai pienentää. Lisäksi lainojen vertailu kannattaa, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Hae haluamasi summa 200 – 5000 euron välillä
  • Ilmainen luottohakemus
  • Luottopäätös saman päivän aikana, rahat tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen!
  • Osamaksumahdollisuus, voit halutessasi lyhentää luottoasi kuukausittain pienemmissä erissä/ min. 4,74 % avoimesta pääomasta
  • 19,92 % nimelliskorko
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 euroa vuodessa.

 

HAE NYT!

Tee nosto joustoluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 Joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

 

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaita joka päivä arkisin 8.00-22.00, lauantaisin 10.00 – 20.00 ja sunnuntaisin 10.00-18.00. Mikäli sinulla kysyttävää luottoehtoihin tai luoton hakemiseen liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää meille viestiä sähköpostitse asiakaspalvelu@euro24.fi tai chat-keskustelun välityksellä.

Laskutusta ja perintää koskeviin kysymyksiin vastaa laskutuskumppanimme arvato Finance:

arvato Finance
PL 414
00101 Helsinki
Puh: +358(0) 207 229 462
laskupalvelu.fi@arvato.com