Joustoluotto

Auto hajonnut? Lahja ostamatta? Euro24 auttaa sinua kaikissa arjen tarpeissa myöntämällä joustoluottoa nopeasti ja helposti vain muutamalla klikkauksella. Tarjoamme vakuudetonta lainaa, jota voi hakea kertaluottona niin yksittäiseen tarpeeseen kuin pidempäänkin käyttöön. Kätevä palvelumme on apuna arjen hetkissä, ja voitkin tehdä nostoja juuri silloin kuin sinulle sopii.

Ensimmäisen 100 euron noston jälkeen voit tehdä nostoja valitsemasi summan verran saldosi puitteissa niin usein kuin haluat. Joustoluoton etuna on, ettei sinun tarvitse nostaa kerralla koko lainaa tilillesi. Luoton tarjoama jousto tekee siitä sopivan jokaiselle ja jokaiseen tarpeeseen. Nostoja ei voi tehdä, mikäli olet käyttänyt jo koko nostovarasi. Silloin luottoa tulee lyhentää laskun mukaisesti tai ylimääräisiä suorituksia tehden, jotta voit taas tehdä uusia nostoja.

Lainaa ilman vakuuksia

Tarjoamme luottoa 21 vuotta täyttäneille suomen kansalaisille. Edellytämme hakijalta puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja. Luottopäätöksessä otetaan huomioon asiakkaan tiedot kokonaisuudessaan, jolloin joustoluotto myös työttömälle voi olla mahdollinen. Hakijan tiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä. Vakuudettomat lainat haetaan suoraan netistä nopeasti ja erittäin kätevästi. Voit täyttää luottohakemuksen nettisivuiltamme ja saat päätöksen muutamassa minuutissa. Euro24 ilmoittaa lainapäätöksen tekstiviestillä, kun hakija on lähettänyt hakemuksensa. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen saat joustoluoton heti tilillesi.  Nettisivuiltamme löytyy laskuri, jonka avulla voit laskea nostokulujen määrän ja kuukausittaisen lyhennyserän.

Hakeminen

Tarvitset hakemiseen ensimmäisen kerran verkkopankkitunnukset, minkä jälkeen voit tehdä nostoja tekstiviestillä ja mobiilisovelluksemme avulla. Pääset Euro24 Onlinessa luomaan itsellesi PIN-koodin, jolla hakeminen onnistuu jatkossa vielä nopeammin. Koodi kannattaa pitää hyvässä tallessa, mutta PIN-koodin unohtuessa voit aina luoda itsellesi uuden kirjautumalla Onlineen! Hakijoiden tulotason tarkistamiseksi saatetaan ensimmäisellä hakukerralla pyytää tulotodistus, kuten viimeisin palkkalaskelma tai työsopimus hakemuksen tueksi. Käsittelemme hakemuksen liitteet heti niiden saavuttua, jolloin saat päätöksen aina viivytyksettä.

Uusilla asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus luottosopimuksen tekohetkestä lähtien. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla siitä meille 14 vuorokauden kuluessa sähköpostitse asiakaspalvelu@euro24.fi.

 

Avaa 2000 € joustoluotto!

Euro24-luottotili on 2000 € luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä.
Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja kun luottoa ei ole avoimena. Maksat vain käytöstä.

Ensimmäinen kuukausierä 100 €
Ensimmäinen eräpäivä

Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Luottoraja 2000 € • Kuukausikorko 9,9 % • Nostoprovisio 14,9 % • Luoton nimelliskorko: 118,8 % • Todellinen vuosikorko min. 175,76 %, max. 326,35 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena • Esimerkki lainasta kaikkine kustannuksineen: 2000 € luoton kokonaiskustannus 4 027,26 € kun asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. 2000 € lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 326,35 %. • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 22 kk käyttäen minimilyhennystä • Lainan takaisinmaksuaika: 3–22 kk

Rahat nopeasti tilillesi

Joustoluoton avaamisen jälkeen voit valita Euro24 Onlinessa käyttöösi maksuttoman Siirto-palvelun. Otettuasi Siirron käyttöösi, hakemasi vakuudeton laina siirtyy tilillesi mihin aikaan vuorokaudesta tahansa muutamassa minuutissa. Luoton nostamisen edellytyksenä on kuitenkin, että hakemasi luotto on 2000 euron kokonaissaldon sisällä, ja että tilisi on käytettävissä. Mikäli sinulla ei ole vielä Siirto-palvelu käytössä tai koko palvelu on sinulle tuntematon, suosittelemme ottamaan aiheesta selvää Siirto.fi -sivuilta. Pähkinänkuoressa kyseessä on reaaliaikaisen rahansiirtämisen mahdollistava palvelu.

Kustannukset

Luoton nostoprovisio on 14,9%, mutta käyttämällä kampanjakoodia KESÄ19 saavat uudet asiakkaat joustolainan kuluttomasti. Kuukausikorkomme on vain 9,9% ja siksi meillä onkin tarjolla edullisin joustoluotto. Palvelumme käyttö ei maksa mitään, jos et nosta luotto tilille. Näin ollen tilin ylläpitokustannuksia ei ole lainkaan!

 

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

HAE NYT!

Takaisinmaksu

Joustoluotto maksetaan takaisin kuukausittaisella laskulla. Ensimmäinen lasku lähetetään 30 päivää ensimmäisestä nostosta, minkä jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain. Kuukausittainen minimisuoritus on 20% koko avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Nettisivuiltamme löytyy kätevä Euro24 Online, josta näet ajantasaisen saldosi korkoineen päivittäin. Mikäli haluat tehdä ylimääräisen suorituksen, voit käyttää edellisin laskun maksutietoja. Maksutiedot saat myös asiakaspalvelustamme. Onlinesta näet myös jäljellä olevan nostovarasi, joten voit tehdä juuri niin suuria nostoja, kuin nostovarallasi on jäljellä.

Mikäli sinulla on erääntyneitä laskuja, et voi tehdä nostoja ennen kuin kyseiset laskut ovat maksettuna. Kun olet maksanut koko luottosi takaisin, sinulle ei enää kerry kuluja.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaita joka päivä arkisin 8.00-22.00, lauantaisin 10.00 – 20.00 ja sunnuntaisin 10.00-18.00. Mikäli sinulla kysyttävää luottoehtoihin tai luoton hakemiseen liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää meille viestiä sähköpostitse asiakaspalvelu@euro24.fi tai chat-keskustelun välityksellä.

Laskutusta ja perintää koskeviin kysymyksiin vastaa laskutuskumppanimme arvato Finance:

arvato Finance
PL 414
00101 Helsinki
Puh: +358(0) 207 229 462
laskupalvelu.fi@arvato.com