Pikalaina heti tilille – vai joustoa arjen menoihin?

Tarvitsetko pikalainaa heti tilille yllättävien tai suunniteltujen menojen varalle? Euro24 tarjoaa jopa 5 000 euron luottoa helposti ja nopeasti. Tee hakemus kätevästi netissä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen hetken kuluttua aukioloaikojemme puitteissa. Lainapalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä joten voit hakea lainaa meiltä missä ja milloin vain. Kirjautumiseen tarvitset ainoastaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi maksamme rahat tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Euro24 myöntää vakuudetonta luottoa eli lainaa hakiessa et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainasi vakuudeksi. Lainaa saa vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa sekä pankkitili ja verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa. Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Täyttämällä huolellisesti kaikki lainahakemuksen kohdat varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa.

Kätevämpi kuin pikalaina

Euro24 Kulutusluotto on pikalaina, joka sopii arjen yllättäviin menoihin ja pienempiin tai suurempiin kertahankintoihin. Kulutusluottomme ei edellytä vakuuksia ja antaa mahdollisuuden rahoittaa menot juuri silloin kun sitä tarvitset. Oli kyseessä sitten yllättävä pakollinen meno tai arkea piristävä matka, saat jopa 5 000 euron luoton käyttöösi vielä saman päivän aikana. Lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä vaadi kuin verkkopankkitunnukset ja muutaman minuutin hakemuksen huolellista täyttöä varten. Kulutusluotto on loistava vaihtoehto silloin, kun yllättävä meno tulee ennen seuraavaa palkkapäivää, sillä kulutusluoton maksuaika on 30 päivää.

Haluatko jaksottaa lainan takaisinmaksun pienempiin kuukausieriin ja pidemmälle ajalle? Tarjoamme myös vapaaehtoista osamaksusopimusta, jossa lyhennät lainaasi ennalta sovitun ajan kuukausittain vähintään minimilyhennyksen verran.

Kallis pikalaina vai edullinen kulutusluoton?

Kulutusluoton kokonaissaldo on läpinäkyvästi jatkuvasti tarkastettavissa Euro24 Onlinesta, joten tiedät tarkalleen luottosi kokonaissaldon. Odotusmusiikin kuunteleminen puhelimitse on siis menneisyyttä, sillä ajantasaisen saldon saat tietoosi mihin aikaan tahansa vuorokaudessa ja missä tahansa. Kulutusluottojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä, joten kulutusluoton korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suureksi. Lisäksi kulutusluottoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan lailla säädettyä hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma, että kiskurikorkoja ei peritä.

 

Näin haet Euro24 Kulutusluottoa

Euro24 Kulutusluotto haet nopeasti ja vaivattomasti netistä. Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle sopii parhaiten. Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Täytä luottohakemuksen kaikki kohdat huolellisesti, jotta voimme käsitellä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Saatamme pyytää sinua vahvistamaan tulotietosi, jolloin pyydämme lähettämään kopion, esimerkiksi kännykkäkameralla otetun kuvan, viimeisimmästä palkkakuitistasi.

Luottopäätöksen saat saman päivän aikana tekstiviestitse päivästä riippumatta ja laina maksetaan tilillesi heti hakemuksen käsittelyn jälkeen asiakaspalvelumme aukioloaikoina.

Mihin elämäntilanteeseen pikalaina soveltuu?

Pikalainaa haetaan tietenkin silloin, kun rahan tarve on suurin. Elämäntilanteesta riippumatta jokaiselle meistä tulee aika ajoin tilanne, kun kukkaron nyörien kiristämisestä huolimatta rahat eivät riitä. Pikalaina mahdollistaa esimerkiksi opiskelijalle kalliiden oppikirjojen hankinnan tai muihin opiskeluihin liittyvien kulujen kattamisen. Pikalainan tarve on suuri myös silloin, kun ei ole osannut varautua yllättäviin laskuihin tai muihin tapahtumiin, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Jos omat tulot eivät juuri sillä hetkellä riitä, pikalaina mahdollistaa laskun maksamisen ajallaan.

Töitä voi tehdä myös netissäEnnen pikalainan hakemista tulee miettiä tarkkaan onko rahan tarve todellinen eli voitko mahdollisesti jättää esimerkiksi jonkin hankinnan tekemättä, jota varten olit pikalainaa hakemassa. Tämän lisäksi on tärkeää olla kartalla omasta budjetistaan ja kuukausikuluistaan ja pohtia, onko omissa kuukausikuluissa rahareikiä, joita voisi karsia tai pienentää. Oma taloudenhallinta pysyy usein hanskassa paljon paremmin, kun kirjaa ylös tulot sekä menot ja näin tietää mihin on varaa ja mihin ei. Budjetin voi yksinkertaisesti laatia esimerkiksi kynällä ja paperilla tai kätevästi esimerkiksi Excel-taulukkoa hyödyntäen. Ensin kannattaa merkitä ylös omat tulot ja sen jälkeen tehdä laskelma välttämättömistä menoista ja laskuista. Suurin menoerä on usein asumiskustannukset kuten vuokra tai lainanlyhennys. Budjetoinnin avulla tiedät tarkalleen taloudellisen tilanteesi kaikkina hetkinä ja tiedät, onko sinulla kertynyt jo vararahastoa yllättäviä menoa varten vai onko esimerkiksi kulutusluoton hakeminen aiheellista. Budjetoinnin avulla saat myös mielenrauhan eikä rahasta tarvitse stressata tai arvuutella mihin rahat riittävät.

Takaisinmaksu

Kulutusluoton takaisinmaksu on yksinkertaista ja läpinäkyvää. Jo lainahakemusta tehdessäsi ilmoitamme hakemaasi summaa vastaavan kokonaismaksuerän, joka erääntyy maksettavaksi 30 päivän kuluttua lainan myöntämisestä. Mikäli haluat maksaa luottosi takaisin pienemmissä erissä, voit solmia kanssamme myös osamaksusopimuksen. Osamaksusopimuksella lyhennät luottoasi pienemmissä kuukausierissä ennalta sovitun ajan. Osamaksu on hyvä vaihtoehto, kun halutaan tehdä hieman suurempi kertahankinta, mutta tarvitaan maksuaikaa.

Kulutusluoton lasku lähetetään 16 päivän kuluttua luoton nostamisesta ja lasku erääntyy maksettavaksi kokonaisuudessaan 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta. Osamaksusopimuksessa ensimmäinen lyhennyserä erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua sopimuksen solmimisesta, kuitenkin aikaisintaan 30 päivää luoton nostamisesta. Voit solmia osamaksusopimuksen milloin tahansa kulutusluoton myöntämisen jälkeen.

Haluatko maksaa lainasi pienemmissä erissä?

Euro24 Kulutusluotto erääntyy maksettavaksi 30 päivän jälkeen luoton myöntämisestä. Haluatko maksaa lainasi takaisin pienemmissä erissä? Euro24 Osamaksusopimuksen avulla jaat Kulutusluottosi takaisinmaksun pienempiin kuukausieriin. Osamaksusopimuksen voit solmia heti Kulutusluoton myöntämisen jälkeen ja sen jälkeen milloin tahansa ennen Kulutusluoton erääntymistä. Valitsit sitten yhden suuremman takaisinmaksuerän tai pienemmät kuukausierät, voit halutessasi lyhentää luottoasi ennenaikaisesti milloin tahansa ennen eräpäivää ilman lisäkuluja. Lisälyhennykset pienentävät seuraavaa kuukausierää. Lyhensit sitten lainasi kerralla pois tai osamaksuerin, lyhennys tapahtuu ennalta määritellyllä aikataululla, joten pystyt suunnittelemaan taloutesi menot myös luoton lyhennyksineen tarkasti etukäteen.

Lainaa heti tilille 200 – 5 000 euroa?

Tarjoamme Euro24 Kulutusluottoa nopeasti ja helposti vain muutamalla klikkauksella. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, maksamme luoton tilillesi heti. Lainahakemus hyväksytään saman päivän aikana aukioloaikojemme puitteissa.

Saat koko takaisinmaksuerän suuruuden tietoosi jo hakemusta tehdessäsi, joten yllättäviä kuluja ei tule. Osamaksusopimus asiakkaana saat myös käyttöösi Euro24 Online -palvelun, josta pääset tarkastamaan luottosi tilanteen milloin tahansa ja löydät sieltä myös maksutiedot, mikäli haluat lyhentää luottoasi ennen sen erääntymistä.

Edullinen ja turvallinen kulutusluotto

Kulutusluoton kokonaissaldo on läpinäkyvästi tuotu esille jo hakemusvaiheessa, joten tiedät aina tarkalleen luottosi takaisinmaksun suuruuden. Osamaksusopimuksella pääset myös kirjautumaan Euro24 Online -palveluun, josta voit tarkastaa maksueriesi suuruudet. Odotusmusiikin kuunteleminen puhelimitse on siis menneisyyttä, sillä ajantasaisen saldon saat tietoosi mihin aikaan tahansa vuorokaudesta ja missä tahansa. Käyttöluottojen ja joustoluottojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä, joten kulutusluoton korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suuriksi. Lisäksi kulutusluottoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan lailla säädettyä hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma, että kiskurikorkoja ei peritä.

Vakuudetonta luottoa

Vakuudetonta pikalainaa on helppo hakea netistä ja saat rahat tilille jopa saman päivän aikana. Euro24 Kulutusluotto ei edellytä vakuuksia eikä takaajia eli et tarvitse toista henkilöä lainasi takaajaksi eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta lainan vakuudeksi.

Pikalaina sopii kaikkiin arjen menoihin kuten esimerkiksi matkan kustantamiseen tai yllättävien laskujen hoitoon. Sitä voidaan hyödyntää myös sulavamman arjen takaamisessa, esimerkiksi paikkaamalla hetkellistä rahavajetta ennen seuraavaa palkkapäivää.

Milloin lainaa kannattaa hakea?

Pikalaina on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Voit hakea jopa 2000 euroa helposti ja nopeasti vain muutamalla klikkauksella, juuri silloin kun sinulle sopii. Pikalaina on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, kuinka paljon rahaa tarvitset käyttöösi. Saat luoton heti käyttöösi hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi ja laina maksetaan tilillesi heti. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja.

Kulutusluottoja haetaan moniin eri käyttötarkoituksiin. 5000 euroa on jo suuri rahasumma, jolla voit rahoittaa arjen suurempiakin hankintoja kuten pesukoneen oston, remontin, autolainan tai muun. Arjen pienten ja suurten hankintojen lisäksi kuukausittaiset kulut saattavat joissain tilanteissa kasvaa kuun lopussa liian suuriksi ja kulutusluoton avulla voit paikata hetkellisen loven budjetissasi. Pakollisten menojen rahoittaminen tulee ensimmäisenä, mutta kulutusluotolla voi myös jakaa esimerkiksi lomamatkan kulut useammalle kuukaudelle ja toteuttaa kauan odotettu irtiotto arjesta. Kulutusluotto sopii myös muiden unelmien toteuttamiseen tai vaikkapa hemmotteluviikonloppuun ja hyvään ravintolaillalliseen.

Milloin lainaa ei kannata hakea?

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa miettiä, että varmasti pystyt hoitamaan lainan ja sen kulut. Mieti, onko oma taloutesi sellainen, että voit ottaa esimerkiksi 2000 euron lainan. Kulutusluotto erääntyy maksettavaksi kokonaisuudessaan 30 päivää lainan maksamisesta, joten säännöllisten tulojesi tulee riittää maksamaan laina kokonaisuudessaan takaisin 30 päivän päästä luoton myöntämisestä. Pikavippiä tai muuta lainaa ei kannata hakea, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksamiseen. Ennen lainan hakemista tulee myös selvittää tarkkaan luoton arvioitu kokonaiskustannus ja vertailla eri lainoja saadakseen edullisempaa lainaa. Lainoja vertailtaessa tulee ottaa huomioon lainan nimellinen vuosikorko sekä todellinen kulut huomioiva vuosikorko.

Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Hakemus 0 €
  • Nimellinen vuosikorko 19,92 %
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa

HAE NYT!

Kustannukset

Kertaluoton kustannuksena on 19,92 % nimelliskoron lisäksi ainoastaan järjestelypalkkio 0,01% / päivä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa, eikä muita yllättäviä kuluja! Hakemuksen teko on ilmaista emmekä myöskään veloita luoton avausmaksua. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja jo hakemusta tehdessäsi saat tietoosi hakemaasi lainasummaa vastaavan takaisinmaksuerän.

 

Onko sinulla tarve pikalainalle?

Tee nosto joustoluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 Joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Hae 200 - 5 000 € kulutusluotto!

Maksa kerralla

Eräpäivä

TAI

Maksa erissä alk.

50 €/kk

1. eräpäivä

Hae tästä
Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 19,92 %, järjestelypalkkio: 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa. Laina-aika: 30 pv. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 1 000 € lainalle 1 kuukauden maksuajalla kertalyhennyksellä ovat: järjestelypalkkio 3 €, luottokorko 16,97 €. Yhteensä 1019,97 €. Todellinen vuosikorko: 26,63 %.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h