Pikalaina heti tilille – vai joustoluotto arjen menoihin?

Perinteiset pikalainat on markkinoilla korvannut vuoden 2013 jälkeen lainalimiitit, eli joustoluotot. Lainalimiitit ovat joustavampi ja edullisempi tapa lainata rahaa juuri sen verran kuin sitä tarvitset. Voit nostaa pieniä eriä rahaa suoraan omalle tilillesi silloin kun sitä tarvitset, ja lyhennät lainaa kuukausierissä.

Euro24 tarjoaa pikalainojen tilalle joustoluottoa. Yhdellä lainahakemuksella saat käyttöösi heti 2000 euron lainalimiitin. Lainalimiittiä voit käyttää milloin vain, ja nostoja teet kätevästi Euro24 Onlinesta, mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä. Joustoluotto toimii missä vain ja kulkee mukanasi siellä missä sinäkin, kätevästi mobiilissa!

Kätevämpi kuin pikalaina

Miltä tuntuisi saada vapaus valita juuri sinulle sopiva lainasumma? Euro24 joustoluotto on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Voit nostaa 2000 euron lainalimiitiltäsi rahaa heti tilille juuri sen verran kuin tarvitset. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen enintään 500 euron nostosi täysin ilman nostokuluja. Joustoluottoa maksat takaisin pikalainaa joustavammin. Voit lyhentää lainaa kuukausittain tai maksaa koko luoton kerralla, sinä päätät. Joustoluotto on aina käytettävissäsi ja uusia nostoja on mahdollista tehdä koska vain, nostovaran mukaan. Mikäli olet nostanut koko 2000 euron lainan kerralla, nostovaraa tulee takaisin käyttöösi taas lainanlyhennysten jälkeen.

Kallis pikalaina vai edullinen joustoluotto?

Joustoluotto on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Joustoluoton saat heti käyttöösi ja laina maksetaan heti tilille. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja. Maksat aina vain siitä, minkä olet lainannut. Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, ei joustoluotto aiheuta sinulle kuluja ollenkaan! Voit pitää sitä siis vararahastona ja käyttää silloin kun tarvitset sitä. Sinun ei tarvitset hakea aina uutta pikalainaa tai luottoa, voit tehdä nostoja sinulle myönnetyltä joustoluotolta koska vain! Nostovarasi näet suoraan Euro24 Onlinesta ja voit nostaa sieltä rahaa heti tilille. Joustoluotto onkin edullisempi ja kätevämpi laina paikkaamaan tilapäistä rahantarvetta.

 

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Kuukausi- ja vuosimaksut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Kuukausikorko 9,9 %
  • Nostokulu 14,9 %
  • Kuukausittainen lyhennys 20 % avoimesta saldosta

 

HAE NYT!

Tee nosto joustoluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 Joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Avaa 2000 € joustoluotto!

Euro24-luottotili on 2000 € luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä.
Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja kun luottoa ei ole avoimena. Maksat vain käytöstä.

Ensimmäinen kuukausierä 100 €
Ensimmäinen eräpäivä

Online-palvelu (Vanhat asiakkaat)

Luottoraja 2000 € • Kuukausikorko 9,9 % • Nostoprovisio 14,9 % • Luoton nimelliskorko: 118,8 % • Todellinen vuosikorko min. 175,76 %, max. 326,35 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena • Esimerkki lainasta kaikkine kustannuksineen: 2000 € luoton kokonaiskustannus 4 027,26 € kun asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa saman suuruisissa erissä. 2000 € lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 326,35 %. • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 22 kk käyttäen minimilyhennystä • Lainan takaisinmaksuaika: 3–22 kk

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe8-22
la10-20
su10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h