Pikavippi heti tilille – 200 – 5 000 euroa

Euro24 tarjoaa vakuudetonta pikavippiä, jonka voit saada tilillesi vielä saman päivän aikana. Voit hakea lainaa 24/7, silloin kun sinulle sopii parhaiten ja saat lainaa tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Saat hyväksytyn lainapäätöksen vielä saman päivän aikana aukioloaikojemme puitteissa. Pikavippi sopii melkein kaikkiin arjen yllättäviin menoihin ja se on ihanteellinen, kun halutaan lainaa heti tilille.

Pikavippi on nopea ja helppo ratkaisu hetkelliseen kassavajeeseen, jos omaa puskurirahastoa ei ole vielä kertynyt tarpeeksi. Pikavippi auttaa arjen yllättävissä menoissa ja mahdollistaa myös arjesta nauttimisen esimerkiksi lomamatkan muodossa. Lainattavan summan suuruus on täysin riippuvainen omasta tarpeesta ja olipa tarve sitten 500 eurosta jopa tuhansiin euroihin, tarjoaa pikavippi hyvän mahdollisuuden pikaiseen lainansaantiin.

Lainaa 200 – 5000 euroa?

Euro24 Kulutusluotto on 200 – 5000 euron suuruinen vakuudeton kertalaina tilapäiseen rahantarpeeseen. Oli kyse sitten autonkorjauksesta tai lomamatkasta, kertaluotto sopii arjen yllättäviin menoihin ja saat rahat tilillesi helposti ja nopeasti. Älä anna tilapäisen rahanpuutteen häiritä elämääsi, kun sinulla on mahdollisuus ottaa kertaluotto ja maksaa rahat takaisin seuraavana palkkapäivänä!

Selkeä hinnoittelu

Euro24 Kulutusluoton hinnoittelu on yksinkertainen ja läpinäkyvä. Veloitamme luotosta järjestelypalkkion lisäksi 19,92 % nimelliskoron emmekä muita ylimääräisiä kuluja! Kulutusluotto erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi 30 päivän kuluttua, jonka jälkeen luottosopimus purkautuu. Hakiessasi luottoa kerromme Sinulle valitsemasi luottosumman mukaisen takaisinmaksuerän ja sinun ei tarvitse olla huolissasi tai epävarma luottosi kokonaiskustannuksista.

Hae lainaa

Euro24 Kulutusluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti netistä. Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle sopii parhaiten. Täytä luottohakemuksen kaikki kohdat huolellisesti, jotta voimme käsitellä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Pikavippiä hakiessa saatamme pyytää sinua vahvistamaan tulotietosi, jolloin pyydämme lähettämään kopion, esimerkiksi kännykkäkameralla otetun kuvan, viimeisimmästä palkkakuitistasi. Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa tekstiviestitse päivästä riippumatta ja laina maksetaan tilillesi heti hakemuksen käsittelyn jälkeen aukioloaikojemme puitteissa.

Euro24 tarjoaa pikavippejä jopa 5 000 euroon saakka 24 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Edellytyksenä lainan saamiselle on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Luottopäätöksessä otetaan huomioon asiakkaan tiedot kokonaisuudessaan, jolloin myös työtön voi hakea ja saada pikavippiä. Hakijan tiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä.

 

Töitä voi tehdä myös netissä

 

HAE NYT!

Mihin elämäntilanteeseen pikavippi soveltuu?

Pikavippiä haetaan tietenkin silloin, kun rahan tarve on suurin. Elämäntilanteesta riippumatta jokaiselle meistä tulee aika ajoin tilanne, kun kukkaron nyörien kiristämisestä huolimatta rahat eivät riitä. Pikavippi sopii kaikkiin arjen menoihin kuten esimerkiksi yllättävien laskujen hoitoon tai matkan kustantamiseen. Sitä voidaan hyödyntää myös sulavamman arjen takaamisessa, esimerkiksi paikkaamalla hetkellistä rahavajetta ennen seuraavaa palkkapäivää.

Ennen pikavipin hakemista tulee miettiä tarkkaan onko rahan tarve todellinen eli voitko mahdollisesti jättää esimerkiksi jonkin hankinnan tekemättä, jota varten olit lainaa hakemassa. Tämän lisäksi on tärkeää olla kartalla omasta taloudellisesta tilanteesta ja pohtia, onko omissa kuukausikuluissa rahareikiä, joita voisi karsia tai pienentää. Oma taloudenhallinta pysyy usein hanskassa paljon paremmin, kun kirjaa ylös tulot sekä menot ja näin tietää mihin on varaa ja mihin ei. Budjetin voi yksinkertaisesti laatia esimerkiksi kynällä ja paperilla tai kätevästi esimerkiksi Excel-taulukkoa hyödyntäen. Ensin kannattaa merkitä ylös omat tulot ja sen jälkeen tehdä laskelma välttämättömistä menoista ja laskuista. Suurin menoerä on usein asumiskustannukset kuten vuokra tai lainanlyhennys. Budjetoinnin avulla tiedät tarkalleen taloudellisen tilanteesi kaikkina hetkinä ja tiedät, onko sinulla kertynyt jo vararahastoa yllättäviä menoa varten vai onko esimerkiksi kulutusluoton hakeminen aiheellista. Budjetoinnin avulla saat myös mielenrauhan eikä rahasta tarvitse stressata tai arvuutella mihin rahat riittävät.

Kustannukset

Kulutusluoton kustannuksena on 19,92 % nimelliskoron lisäksi ainoastaan järjestelypalkkio 0,01% / päivä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa, eikä muita yllättäviä kuluja! Hakemuksen teko on ilmaista emmekä myöskään veloita luoton avausmaksua. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja jo hakemusta tehdessäsi saat tietoosi hakemaasi lainasummaa vastaavan takaisinmaksuerän.

Takaisinmaksu

Kulutusluotto erääntyy maksettavaksi 30 päivän kuluttua luoton nostamisesta. Lasku lähetetään 16 päivää luoton nostamisesta ja se erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua laskun lähettämisestä.

Haluatko maksaa laskusi pienemmissä erissä? Osamaksusopimuksellamme voit jakaa kertaluottosi pienempiin kuukausieriin. Osamaksusopimuksella lyhennät kertaluottoasi kuukausittain vähintään minimilyhennyksellä, joka on 4,74% avoimesta luottopääomasta. Maksuaika määräytyy hakemasi luoton mukaan ja ilmoitetaan ennen sopimuksen hyväksymistä.

Nettisivuiltamme löytyy kätevä Euro24 Online, josta näet ajantasaisen saldosi korkoineen päivittäin. Mikäli haluat tehdä ylimääräisen suorituksen, voit käyttää edellisen laskun maksutietoja. Maksutiedot saat myös asiakaspalvelustamme.

Lainaa saatu netistä tai yksityiseltä henkilöltä

Milloin lainaa kannattaa hakea?

Pikavippi heti tilille on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Voit hakea jopa 2000 euroa helposti ja nopeasti vain muutamalla klikkauksella, juuri silloin kun sinulle sopii. Pikavippi on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, paljonko rahaa tarvitset käyttöösi. Saat luoton heti käyttöösi hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi ja laina maksetaan tilillesi heti. Hinnoittelumme ja ehtomme ovat aina läpinäkyvät, emmekä veloita piilokuluja.

Kulutusluottoja haetaan moniin eri käyttötarkoituksiin. 5000 euroa on jo suuri rahasumma, jolla voit rahoittaa arjen suurempiakin hankintoja kuten pesukoneen oston, remontin, autolainan tai muun. Arjen pienten ja suurten hankintojen lisäksi kuukausittaiset kulut saattavat joissain tilanteissa kasvaa kuun lopussa liian suuriksi ja kulutusluoton avulla voit paikata hetkellisen loven budjetissasi. Pakollisten menojen rahoittaminen tulee ensimmäisenä, mutta kulutusluotolla voi myös jakaa esimerkiksi lomamatkan kulut useammalle kuukaudelle ja toteuttaa kauan odotettu irtiotto arjesta. Kulutusluotto sopii myös muiden unelmien toteuttamiseen tai vaikkapa hemmotteluviikonloppuun ja hyvään ravintolaillalliseen.

Milloin lainaa ei kannata hakea?

Ennen kuin haet lainaa, kannattaa miettiä, että varmasti pystyt hoitamaan lainan ja sen kulut. Mieti, onko oma taloutesi sellainen, että voit ottaa esimerkiksi 2 000 euron lainan. Kertaluotto erääntyy maksettavaksi kokonaisuudessaan 30 päivää lainan maksamisesta, joten säännöllisten tulojesi tulee riittää maksamaan laina kokonaisuudessaan takaisin 30 päivän päästä lainan myöntämisestä. Pikavippiä tai muuta lainaa ei kannata hakea, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksamiseen. Ennen lainan hakemista tulee myös selvittää tarkkaan luoton arvioitu kokonaiskustannus ja vertailla eri lainoja saadakseen edullisempaa lainaa. Lainoja vertailtaessa tulee ottaa huomioon lainan nimellinen vuosikorko sekä todellinen kulut huomioiva vuosikorko.

Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Lainanmyöntämisen ehtona on säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Täyttämällä lainahakemuksen kaikki kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi

Ei ylimääräisiä kuluja, maksat vain käytöstä! Nosta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, maksat vain kuukausikorkoa ja nostopalkkion.

  • Avausmaksu 0 €
  • Laskutuskulut 0 €
  • Hakemus 0 €
  • Nimellinen vuosikorko 19,92 %
  • Järjestelypalkkio 0,01 % päivässä, kuitenkin maks. 150 € vuodessa

 

HAE NYT!

Tee nosto joustoluotolta

Tekstiviestillä

Mikäli sinulla on jo Euro24 Joustoluotto, voit nostaa 2000 euron joustoluotoltasi rahaa heti tilille.

Lähetä viesti EURO SUMMA PIN-koodi numeroon 16350. Esimerkiksi 200 euroa voit nostaa lähettämällä viestin EURO 200 1234.

Rahat siirrämme tilillesi heti lainapalvelun aukioloaikoina.

Euro24 Onlinessa

Kirjaudu Euro24 Onlineen tästä. Onlinessa näet lainatietosi ja voit tehdä nostoja joustoluotoltasi.

 

Mobiilisovelluksella

Joustoluotolta kätevin tapa nostaa rahaa heti tilille on mobiilisovelluksella.

Lataa sovellus joko androidille tai iPhonelle ja aktivoi sovellus asennuksen jälkeen Euro24 Onlinessa. Jatkossa voit kirjautua sovellukseen suoraan PIN-koodillasi ja nostaa rahaa heti tilillesi.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-20
su 10-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h