Pikavippi

Taskulaina on limiittimuotoinen pikavippi, joka sopii arjen yllättäviin menoihin ja pienempiin hankintoihin. Oli kyseessä sitten yllättävä pakollinen meno tai harkittu hankinta, saat 300 € limiittiluoton lainapäätöksen nopeasti. Lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä vaadi kuin verkkopankkitunnukset ja muutaman minuutin hakemuksen huolellista täyttöä varten. Pikavippi on loistava vaihtoehto silloin, kun yllättävä meno tulee ennen seuraavaa palkkapäivää, sillä lainan takaisinmaksu on joustava. Nopea pikavippi sopii paikkaamaan talouttasi silloin, kun tiedät, että voit maksaa sen takaisin eräpäivänä.

Euro24 Taskulaina on vakuudeton pikavippi, joka ratkaisee yllättävän rahantarpeesi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia helposti ja lainapäätöksen saat heti. Uudella asiakkaalla vähimmäisnosto on 100 euroa ensimmäistä Taskulainaa hakiessa. Tämän jälkeen voit tehdä lisänostoja Online-palvelusta. Onlinen käyttö on nopeaa ja helppoa ja sinne kirjaudutaan aina turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

Pikavippi on nopea ja helppo ratkaisu hetkelliseen kassavajeeseen, jos omaa puskurirahastoa ei ole vielä kertynyt tarpeeksi. Lainattavan summan suuruus on täysin riippuvainen omasta tarpeesta ja olipa tarve sitten 100 eurosta jopa 300 euron lainaan, tarjoaa pikavippi hyvän mahdollisuuden lainansaantiin.

Mihin elämäntilanteeseen pikavippi soveltuu?

Pikavippiä haetaan tietenkin silloin, kun rahan tarve on suurin. Elämäntilanteesta riippumatta jokaiselle meistä tulee aika ajoin tilanne, kun kukkaron nyörien kiristämisestä huolimatta rahat eivät riitä. Pikavippi sopii kaikkiin arjen menoihin kuten esimerkiksi yllättävien laskujen hoitoon tai uuden pesukoneen ostoon. Sitä voidaan hyödyntää myös sulavamman arjen takaamisessa, esimerkiksi paikkaamalla hetkellistä rahavajetta ennen seuraavaa palkkapäivää.

Ennen pikavipin hakemista tulee miettiä tarkkaan onko rahan tarve todellinen eli voitko mahdollisesti jättää esimerkiksi jonkin hankinnan tekemättä, jota varten olit lainaa hakemassa. Tämän lisäksi on tärkeää olla kartalla omasta taloudellisesta tilanteesta ja pohtia, onko omissa kuukausikuluissa rahareikiä, joita voisi karsia tai pienentää. Oma taloudenhallinta pysyy usein hanskassa paljon paremmin, kun kirjaa ylös tulot sekä menot ja näin tietää mihin on varaa ja mihin ei.

Budjetin voi yksinkertaisesti laatia esimerkiksi kynällä ja paperilla tai kätevästi esimerkiksi Excel-taulukkoa hyödyntäen. Ensin kannattaa merkitä ylös omat tulot ja sen jälkeen tehdä laskelma välttämättömistä menoista ja laskuista. Suurin menoerä on usein asumiskustannukset kuten vuokra tai lainanlyhennys. Budjetoinnin avulla tiedät tarkalleen taloudellisen tilanteesi kaikkina hetkinä ja tiedät, onko sinulla kertynyt jo vararahastoa yllättäviä menoa varten vai onko esimerkiksi kulutusluoton hakeminen aiheellista. Budjetoinnin avulla saat myös mielenrauhan eikä rahasta tarvitse stressata tai arvuutella mihin rahat riittävät.

 • Kenelle Euro24 Taskulaina myönnetään?

  Edellytämme hakijalta 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta. Käsittelemme kuitenkin jokaisen luottohakemuksen luottamuksellisesti ja teemme päätöksen yksilöllisesti.

 • Paljonko Euro24 Taskulainan käyttö maksaa?

  Taskulainalla on aina henkilökohtainen hinnoittelu. Avauspalkkio on 5 euroa ja korko määräytyy henkilökohtaisesti. Luoton kustannukset näkyvät hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

 • Voinko maksaa luoton ennenaikaisesti takaisin?

  Kyllä voit! Mikäli et halua käyttää erämaksumahdollisuutta, voit maksaa luoton koska vain takaisin. Ajantasaisen saldon näet suoraan Taskulainan Onlinesta.

Miten haen Taskulainaa?

Taskulainan hakeminen on helppoa.

 1. Valitse sopiva lainasumma
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 3. Täytä hakemus – lainapäätöksen saat heti!
 4. Allekirjoitus ja rahojen siirto – rahat siirretään valitsemasi tavan mukaisesti.

Henkilökohtainen hinnoittelu

Taskulaina on edullinen ja helppo käyttää! Kun sinulla on käytössä Taskulaina limiittiluotto, voit nostaa rahaa silloin kun sitä tarvitset. Lainan maksat takaisin joustavasti kuudessa erässä, joten laina-aika ei veny kohtuuttoman pitkäksi!

Taskulaina – aina helposti käytettävissä

Voit pitää Taskulainaa myös vararahastona ja käyttää silloin kun sitä tarvitset. Sinun ei tarvitse täyttää aina uutta lainahakemusta, vaan voit tehdä nostoja sinulle myönnetyltä limiittiluotolta tarvittaessa! Nostovarasi näet suoraan Onlinesta ja voit tehdä sitä kautta lisänostoja 300 € asti. Onlinesta näet myös muut luottosi tiedot, kuten maksutiedot ja maksettavan kuukausierän.

Taskulainen saldo on jatkuvasti nähtävissä Onlinessa, joten tiedät tarkalleen luottosi kokonaissaldon. Lainojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä, joten pikavipin korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suureksi. Lisäksi lainoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma luottosi kustannuksista, eikä yllättäviä piilokuluja pääse syntymään.

Milloin pikavippiä kannattaa hakea?

Pikavipin tarve on suuri silloin, kun ei ole osannut varautua yllättäviin laskuihin tai muihin tapahtumiin, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Jos omat tulot eivät juuri sillä hetkellä riitä, Taskulaina limiittiluoton muodossa mahdollistaa laskun maksamisen ajallaan.

Taskulaina on täydellinen ratkaisu tilanteisiin, jossa rahantarve yllättää nopeasti. Taskulaina on edullinen vaihtoehto, kun tiedät, kuinka paljon rahaa tarvitset käyttöösi. Mikäli sinulla ei ole avointa lainaa, ei Taskulainasta aiheudu sinulle mitään kuluja.

Milloin pikavippiä ei kannata hakea?

Limiittiluottoa tai muuta pikavippiä ei kannata hakea, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksamiseen. Ennen lainan hakemista tulee myös selvittää tarkkaan lainan arvioitu kokonaiskustannus ja vertailla eri lainoja, jotta saat lainaa juuri sinun tarpeeseen. Lainoja vertailtaessa tulee ottaa huomioon lainan nimellinen vuosikorko sekä todellinen vuosikorko, jossa on huomioituna lainan kulut koron lisäksi. Taskulaina on uuden lakimuutoksen mukainen, edullinen pikavippi henkilökohtaisella hinnoittelulla.

Taskulaina on Euro24 Finance Oy:n tarjoama lainatuote. Euro24 on suomalainen, alalla vakiintunut rahoitusalan yritys. Tarjoamme kuluttajille ja yrityksille rahoitusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Olemme toimintamme aikana palvelleet jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Haluamme tarjota joustavia kuluttajaluottoja vastuullisille aikuisille. Selvitämme lainanhakijan taloudellisen tilanteen aina huolellisesti ennen lainapäätöstä ja noudatamme kaikessa toiminnassamme aina hyvää luotonantotapaa. Ennen luottopäätöstä hakijan on mahdollista tutustua selkeisiin ja yksityiskohtaisiin luottoehtoihin. Emme kehota asiakasta koskaan harkitsemattomaan lainanottoon.

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!