Onnea valmistuville ja uusille ylioppilaille, pian koittaa kesä!

Vielä viimeinen viikko ja ahkerat koululaiset saavat viimein kevätlukukauden päätökseen. Vaihtelevasta Suomen säästä huolimatta on kesäloman alkaminen aina upea tunne jokaiselle opiskelijalle pitkän kouluvuoden jälkeen. Tulevana viikonloppuna pääsemme juhlistamaan myös uusia ylioppilaita, jotka laittavat ensimmäistä kertaa arvostetun valkoisen lakin päähänsä. Moni valmistuu myös ammattiin, ja niin valkolakki kuin valmistuminenkin tarkoittaa päättyneen kahdentoista vuoden pulpetilla istumisen ja oppimisen lisäksi uuden elämänvaiheen alkamista. Usein nuoret nimittäin pääsevät muuttamaan yksin uuteen kaupunkiin alkavien korkeakouluopintojen tai mahdollisen uuden työn perässä. Osa haluaa myös viettää välivuotta matkustellen ja suunnitellen tulevaa.

Lukion päättyminen ja valkolakin saaminen tai ammattiin valmistuminen on suuri virstanpylväs nuoren elämässä. Tästä alkaa nuoren aikuisen oman elämän rakentaminen ja itsenäistyminen. Haluamme tietysti onnitella näitä rohkeita ja ansioituneita vastavalmistuneita ruusuin ja lahjoin.

Valmistujaisviikonlopun koittaessa voi monilla olla edessä lukuisat ylioppilasjuhlat, jotka vaativat pientä taloudellista investointia. Euro24:n joustoluotto on helppo ja vaivaton vaihtoehto satunnaisen rahantarpeen yllättäessä. Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja sen ollessa käyttämättä, maksat vain käytöstä! Loppukevään kampanjallamme haluamme olla osaltamme mukana avustamassa nuorien valmistuviemme juhlistamista. Käyttämällä kampanjakoodia KEVÄT17 uudet asiakkaat saavat ensinostonsa 500 euroon asti nostokuluitta! Me täällä Euro24:ssä toivotamme kaikille koulunsa päättäville tuoreille ylioppilaille ja ammattiin valmistuville suuresti onnea ja menestystä tulevaan.

Ylioppilasjuhlien jälkeen kesällä on vielä edessä lukuisat eri festivaalit näyttävine artistikattauksineen, juhannuksen juhliminen sekä tietenkin ylipäänsä kesästä nauttiminen. Suomen suvi on lyhyt ja usein myös kylmä sekä mahdollisesti myös luminen. Toivottavasti tänä vuonna saamme kuitenkin pitkän ja lämpimän kesän, josta nauttia. Toimistomme ylivoimaisesti suosituin menovinkki kesälle löytyy Turussa heinäkuun alkupuolella järjestettävästä Ruisrockista. Tapahtuma on ollut pettämätön kestosuosikki useana vuotena sekä laajan artistikattauksensa että luonnonkauniin miljöönsä puolesta. Elämyksien hintaa ei voi mitata rahassa ja me täällä Euro24:ssä autamme sinua saamaan kesältä ikimuistoisia muistoja.

Rahankäytön suhteen tulee silti aina olla vastuullinen sekä oman taloudenhallinnan on suotavaa olla järjestelmällistä. Artikkelimme Oma talous: raha-asiat kuntoon käsittelee henkilökohtaista talouden järjestämistä ja on siksi suositeltavaa luettavaa jokaiselle. Oman talouden kunnossapitäminen säästää sinut harmailta hiuksilta ja voit nauttia kesästä täysin rinnoin ilman, että sinun tarvitse murehtia raha-asioista.

Aurinkoista, rentouttavaa sekä toivottavasti myös lämmintä kesää jokaiselle!