Millaiset vaatteet ovat muodissa tänä kesänä?

Tuleva kesä tullaan muistamaan seuraavista yksityiskohdista, joita tulemme näkemään katukuvassa.

Romanttiset röyhelöt

Kun selaa vaatekauppojen nettikatalogeja, röyhelöitä ja rypytysyksityiskohtia ei voi olla huomaamatta. Niitä löytyy niin hameista kuin paidoista. Ne ovat olleet koko kevään 2018 suosituin yksityiskohta vaatteissa. Romanttiset röyhelöt ovat naisellisia ja ihanan hempeän tyttömäisiä yksityiskohtia, jota ovat ajattomia. Jokaisen vaatekaapissa tulee olla vähintään pari röyhelöpaitaa tai -hametta. Hameen helmassa röyhelö on tämän kesän juttu.

Kuviot

Pallokuvio on ajaton ja sitä tullaan näkemään tulevana kesänä joka ikisessä vaatekappaleessa. Mustavalkoinen pilkkupaita on ajaton valinta ja saman aikaisesti myös hienostunut. Pallojen lisäksi tulemme näkemään myös kukkia. Kukkakuvioitus on nyt IN niin miesten kuin naisten vaatteissa. Trenditietoisimmat menevät viimeistään nyt heti ostamaan kukkakuvioisen paidan, mekon tai kimonon. Kukkakuvioinen vaate on hyvällä tavalla rohkea valinta, joka myös antaa vaatekappaleen kantajasta pirteän ja positiivisen vaikutelman. Kukka voidaan nähdä yleisesti myös romantiikan symbolina. Kukkien lisäksi ruutukuvio on myös supertrendikäs. Se on ikuinen klassikko, joka tuskin tulee katoamaan koskaan. Ruutua nähdään varsinkin takeissa ja housuissa. Tyylikäs yhdistelmä on rennot ruutukuvioiset puvunhousut yhdistettynä nahkatakkiin.

Raidat

Raitoja on nähty jo jonkin aikaa muodin aallonharjalla, mutta erityisesti tänä kesänä raidalliset vaatteet on hyvä kaivella esiin. Ei ole väliä, onko raidat pysty- vai vaakatasossa, raidat ovat joka tapauksessa tyylikkäät jokaisen päällä. Enää ei tarvitse välittää, näyttääkö esimerkiksi vaakaraita epäedulliselta päälläsi. Saamme kiittää siitä bodypositive-kampanjaa. Pystyraidat ovat vaakaraitaa hitusen trendikkäämpi valinta tänä kesänä ja sitä nähdäänkin paljon housuissa ja paitapuseroissa.

Nyörit

Naruja nähdään kaikkialla. Niitä näkee paidan kauluksissa ja jopa housujen lahkeissa. Tyylikäs valinta on nyörilliset housut, jotka ovat supernaiselliset ja katseita kääntävä valinta kesäillan juhlan viettoon. Nyörejä on myös kengissä, sillä trendikkäimmät kengät tulevana kesänä ovat ballerinamaiset nyörikengät. Myös korkosandaalit nyöreillä on nappivalinta kesämekon kaveriksi.

Logoja siellä ja täällä

Logoja vilisee kaikkialla, varsinkin paidoissa. Logoja ollaan nähnyt jo ainakin parin vuoden ajan merkitsevissä määrin, varsinkin sosiaalisessa mediassa. Mutta nyt sen suosio on räjähtämässä käsistä. Jokaisella meistä on oma suosikkibrändi ja sitä saa fanittaa kesällä näkyvästi trendikkäällä tavalla. Trendikkäimmät brändit tulevat olemaan muun muassa Fila, Adidas, Nike ja Puma.

Logo näkyvissa ja hieman sporttinen tyyli

Sporttisuus on trendikästä

Urheiluvaatteisiin pukeutuminen on ollut jo jonkin aikaa pinnalla tyylitietoisten keskuudessa eikä sen suosiolle näy loppua, vaan päinvastoin: sporttivaatteiden suosio on nousujohteinen. Aiemmin mainitut brändit näkyvät trenditietoisimpien pukeutujien vaatteissa näkyvästi. Sporttiseen tyyliin kuuluu Adidaksen urheilutrikoot yhdistettynä Niken Airmax-kenkiin. Yläosaksi voi valita rennon hupparin tai suosikkibrändin t-paidalla. Trendikäs asuste niin miehillä kuin naisilla on lippalakki, mikä on olennainen osa urheilullista tyyliä.

Punk

Ysäriltä olevat vaikutteet ovat edelleen pinnalla kuten esimerkiksi punkkarius. Voimakas meikki on osa kokonaisuutta. Pukeutumisessa nähdään paljon punkkarityylille tyypillisiä yksityiskohtia, joten niittejä, nahkaa ja shokkivärejä. Hiukset saavat olla vapaasti kirkkaanpunaiset tai miksei vaikka siniset. Tyyli on vapaa. Punk on muotia niin miesten kuin naisten pukeutumisessa.

Kangashousut

Kangas housuissa on tänä kesänä must have -kategoriaan kuuluva materiaali. Trendikkäästi pukeutuvat suosivat tänä kesänä rentoja culottes-housuja, jotka ovat rentouden lisäksi tyylikäs valinta kesäiseen illan viettoon.

Olkapäät on se juttu

Olkapäät näkyvät vuoden 2018 vaatemuodissa

Off-shoulder ja cold-shoulder ovat avainsanoja, kun haluat löytää itsellesi kesälle trendikkään ja tyylikkään naisellinen paidan. Olkapäät ovat paljaana ja niitä saa esitellä tulevana kesänä. Myös tavalliset perustopit ovat tyylitietoisen valinta, kun sen yhdistää culottes-housujen kanssa.

Ennen shoppailu aloittamista, kannattaa vertailla, mikä on sinulle edullisin tapa rahoittaa nämä kesän vaateostokset. Trenditietoisten suosimista vaatekaupoista kuten esimerkiksi H&M:ltä tai Zarasta voi tehdä tulevan kesän trendilöytöjä jo nyt. Kannattaa pitää kiirettä, sillä suosituimmat viedään jo käsistä. Hyviä paikkoja trendivaatteiden metsästykseen löytyy internetin suosituista verkkokaupoista.